OM

DAMIENSABER Damien Tech är den största tillverkaren i Kina, med vår egen kompletta sabelproduktionslinje, inklusive en CNC-workshop (för att producera våra metall saber hilts), en PCB-workshop (för att tillverka våra sabelljudbräder en lödningsverkstad (för all lednings- och elektroniksammansättning) och en installationsverkstad (för montering av färdiga produkter). Utmärkt OEM-system Oavsett om du är Jedi-fan eller Sith-fan, du kan designa ditt eget ljussvärd som du vill via Damiensaber. Vi har utvecklat ett fantastiskt OEM-system som gör det möjligt för oss att acceptera anpassade förpackningar, anpassade hiltdesigner, anpassade ljudbrädans modifieringar, och egna proffie-bräda och inställningar. Vi kan också anpassa många andra tillbehör på begäran. Vårt distributionssystem sprids över hela världen, med reparations- och servicecenter i de flesta länder för att stödja vår 1 års produktgaranti. Så köp med självförtroende! Snabb frakt Vi har även vårt eget förpacknings- och fraktföretag. Damien är ett Shenzhen-baserat företag - vilket gör för snabb frakt från den närliggande hamnstaden Hongkong. Sändningar från Hongkong tar, vanligtvis, 1-7 arbetsdagar med expressfrakt. Detta ökar till ca 10-30 arbetsdagar till sjöss. Vi stöder också släpp fraktbeställningar till otaliga platser över hela världen och utnyttja de snabbaste och mest kostnadseffektiva fraktmetoder för våra beställningar .. Export till hela världen De ljussvärd som tillverkas av Damiensaber har exporterats till 126 länder eller regioner runt om i världen, och har blivit väl mottagna av kunder runt om i världen. Vårt mål är ”Att göra drömmarna om ljussværber fans överallt till verklighet”, och vi kommer att fortsätta att arbeta hårt för det.

visa mer

PRESSRUM

Makten och nåden i kampen ljussaber

2023-09-04 visa mer

Den smältande brillians av RGB ljussaber

I en galax långt, långt bort har RGB ljussvärd blivit en ikonisk symbol för makt och elegans. Med sin förmåga att avge ett spektrum av levande färger, Det här vapnet har fångat både Jedis och Siths fantasi. I den här artikeln kommer vi att utforska den fascinerande briljansen i RGB ljussvärlden och djupa i dess betydelse i Star Wars universum.

2023-08-28 visa mer

Crossguard Sabers: En fusion av elegans och kraft

Crossguard saberare, även kända som tvärskyddsljussvärd, har uppstått som ikoniska vapen i Star Wars universum. Det är en typ av ljussvärd som har ytterligare blad eller skydd på båda sidor om fästet, vilket bildar en tvärskydd. Denna distinkta design lägger inte bara till en visuell charm utan också förbättrar dess funktionalitet och bekämpar effektivitet. I den här artikeln kommer vi att utforska historien, mekanik och betydelsen av korsgarde saberare.

2023-08-21 visa mer

Den dubbla ljussaben

I de stora galaxerna i Star Wars universum är det ikoniska ljussvärdet ett vapen som symboliserar makt, elegans, och en koppling till Kraften. Bland de olika ljussvärdsformerna och stilarna sticker det dubbla ljussvärdet ut som ett unikt och fascinerande val. Den här artikeln utforskar mästerligheten och konstnärligheten bakom att svinga det dubbla ljussvärdet, ett vapen som kräver skicklighet, precision, och en djup förståelse av Kraften.

2023-08-14 visa mer

Släpp lös kraftens kraft FX Lightsaber

2023-08-07 visa mer

Underverket av släta Swing Lightsabers: Ett mästerverk av Jedi-teknologi

Smooth Swing Lightsabers har revolutionerat världen av Jedi-teknologi, låta utövare behärska konsten av ljussvärd strid med enastående precision och nåd. I den här artikeln Vi kommer att utforska de fascinerande funktionerna och mekanikerna bakom dessa utsökta vapen som har blivit ikoniska symboler för Jedi Ord. Er. Den smidiga innovationen har blåst nytt liv i ljussvärd slag. Att förse Jedi-riddarna med en förbättrad kontroll och flyktighet i sina rörelser.

2023-07-31 visa mer

Innovation av Proffie Lightsaber Technology i Jedis värld

I en galax långt, långt bort, har det ikoniska ljussvärdet blivit en symbol för Jediorden, som representerar makt, Skicklighet, och själva kraften. I århundraden har ljussvärd tillverkats med precision och omsorg. Men Proffies ljussvärdsteknologi har revolutionerat hur Jedi krigare använder sina mystiska vapen. Denna artikel kommer att undersöka de innovativa egenskaperna hos Proffie ljussvärd, vilket visar dess oöverträffade förmågor.

2023-07-17 visa mer

Galaxys kant ljussaber: tända kraften inomen

Galaxy's Edge ljussvärd är mer än bara ett anmärkningsvärt samlarobjekt. Det är en uppslukande upplevelse som tillåter Star Wars fans att kliva in i skorna på en Jedi eller Sith.

2023-07-04 visa mer

visa mer