OM

DAMIENSABER Damien Tech är den största tillverkaren i Kina, med vår egen kompletta sabelproduktionslinje, inklusive en CNC-workshop (för att producera våra metall saber hilts), en PCB-workshop (för att tillverka våra sabelljudbräder en lödningsverkstad (för all lednings- och elektroniksammansättning) och en installationsverkstad (för montering av färdiga produkter). Utmärkt OEM-system Oavsett om du är Jedi-fan eller Sith-fan, du kan designa ditt eget ljussvärd som du vill via Damiensaber. Vi har utvecklat ett fantastiskt OEM-system som gör det möjligt för oss att acceptera anpassade förpackningar, anpassade hiltdesigner, anpassade ljudbrädans modifieringar, och egna proffie-bräda och inställningar. Vi kan också anpassa många andra tillbehör på begäran. Vårt distributionssystem sprids över hela världen, med reparations- och servicecenter i de flesta länder för att stödja vår 1 års produktgaranti. Så köp med självförtroende! Snabb frakt Vi har även vårt eget förpacknings- och fraktföretag. Damien är ett Shenzhen-baserat företag - vilket gör för snabb frakt från den närliggande hamnstaden Hongkong. Sändningar från Hongkong tar, vanligtvis, 1-7 arbetsdagar med expressfrakt. Detta ökar till ca 10-30 arbetsdagar till sjöss. Vi stöder också släpp fraktbeställningar till otaliga platser över hela världen och utnyttja de snabbaste och mest kostnadseffektiva fraktmetoder för våra beställningar .. Export till hela världen De ljussvärd som tillverkas av Damiensaber har exporterats till 126 länder eller regioner runt om i världen, och har blivit väl mottagna av kunder runt om i världen. Vårt mål är ”Att göra drömmarna om ljussværber fans överallt till verklighet”, och vi kommer att fortsätta att arbeta hårt för det.

visa mer

PRESSRUM

Vet ljussaber färg betydelser innan du väljer online Custom Sabers.

Färgerna på ljussvärd är färgglada, vilket gör det svårt för många vänner som vill välja online anpassade sablar, Men det spelar ingen roll. Låt oss förstå vad de olika färgerna på ljussvärd betyder. och välj sedan ljussvärd som passar dig bäst.

2023-03-28 visa mer

·Vilken Saber använder Rey?

Som det känt för alla är ljussvärd färg för Rey blå. Lukes blå ljussvärd, ibland kallad Skywalkers ljussvärd, var Reys första ljussvärd. Under sin strid med Darth Vader på Cloud City, förlorade Luke Skywalker detta ljussvärd. Ungefär tjugo år efter händelserna i Cloud City upptäckte Rey Skywalker den i en fästning.

2023-03-22 visa mer

Grundläggande kunskap om billiga Custom Dueling Lightsaber

Nyligen upptäckte jag att många vänner vill köpa billiga anpassade ljussvärd. För nybörjare ljussvärdsfläktar är kostnadseffektiva anpassade duellerande ljussvärd det bästa valet. Låt oss lära oss mer om ljussvärd. Många människor är nyfikna på varför ljussvärdarna i filmen är färgglada, och det finns några officiella förklaringar. Kärnkomponenten i ljussvärdet är ljussvärdkristallen, som är ett naturligt mineral, och färgen på bladet bestäms i princip av kristallens egenskaper.

2023-03-13 visa mer

Nyligen upptäckte vi att många fans av ljussvärd vill välja några anpassade duellerande ljussvärd för samling, Men de kanske inte vet mycket om ljussvärd, så idag ska vi lägga till lite kall kunskap om ljussvärd: Vad är "ljussabers" gjord av? Och relaterade kunskaper om "Kyber Crystal".

2023-03-13 visa mer

Den RGB Lightsaber webbplats introducerar vad en ljussaber är

RGB ljussvärds webbplats presenterar för dig: ljussvärdet består av en hilt och ett blad. Bladet är formad som ett svärd av en plasmamassa bunden av ett starkt magnetfält. Den energi som släpps ut från fästet kan vikas tillbaka till fästet. Varför kan ett magnetfält användas för att "forma" en plasma?

2023-03-01 visa mer

·Damiensaber Share Berättelser om Darth Maul och Darth Maul ljussaber

I den föregående artikeln delade vi vilka ljussvärd Darth Maul användes i Star Wars, och introducerade i detalj de dubblade ljussvärd han använde. I den här artikeln kommer vi att fortsätta att dela Darth Maul och Darth Maul ljussvärd relaterade berättelser.

2023-02-23 visa mer

Baselit Lightsaber Company introducerar hur ljussaber fungerar

Vet du hur ljussvärd fungerar? Det basbelysta ljussvärdsföretaget delar med dig lite kunskap om ljussvärd. Ljussabers har knappt förändrats under de tusentals år de har använts av Jedi. Kyberkristaller är idealiska för att skapa ljussvärd som koncentrerar och frigör energin från ett ljussvärd batteri till ett smalt Denna förordning träder i kraft dagen efter det att den har offentliggjorts i Europeiska unionens officiella tidning. bladliknande stråle (kondenserad energistrålteknik). Ljussvärdets prototyp är det ursprungliga svärdet, som använder en lång kabel för att ansluta till batteriförpackningen på bältet för att underhålla arbetet.

2023-02-21 visa mer

·Damiensaber Share Berättelser om Darth Maul och Darth Maul ljussabers >

Berömda Star Wars figur Darth Maul har en viktig roll att spela i berättelsen. I "Star Wars: The Phantom Menace" framträdde han först som en formidabel Sith Lord. Darth Maul uppträdde i både Clone Wars och Rebels TV-serien utöver denna film.

2023-02-16 visa mer

visa mer