О компанији

DAMIENSABER Damien Tech je najveći proizvođač svjetlosnog sablja u Kini, s našom kompletnom sabljovom uključujući CNC radionicu (za proizvodnju naših metalnih sabljika), PCB radionicu (za proizvodnju naših sabljnih zvučnih pločica) ), radionica za lemljenje (za sve žice i elektronike) i instalacijsku radionicu (za montažu dovršenih proizvoda). Izvanredan OEM sistem Bilo da ste obožavatelj Jedai ili Sith, Možete dizajnirati vlastiti svjetlosni sabljak kako želite preko Damiensabera. Razvili smo odličan OEM sustav koji nam omogućava da prihvatimo prilagođene pakiranja, prilagođene dizajne ruke, prilagođene izmjene zvučne ploče, i prilagođene proffie ploče i postavke. Također možemo prilagoditi mnoge druge dodatke na zahtjev. Naš distribucijski sustav je širom svijeta, s popravak i servisnim centrima u većini zemalja za podršku naše 1 godišnje jamstvo proizvoda. Pa kupi sa samopouzdanjem! Fast Shipping Imamo i vlastitu ambalažu i brodsku tvrtku. Damien je Shenzhen-based tvrtka - koja čini za brzo dostavljanje iz obližnje lučkog grada Hong Kong. Pošiljke iz Hong Konga uzimaju, obično, 1-7 radnih dana s ekspresnim brodovima. To se povećava na oko 10-30 radnih dana po moru. Također podržavamo narudžbe za isporuku na brojne lokacije diljem svijeta i koristiti najbrže i najučinkovitije metode dostave za naše narudžbe . Izvoz u cijeli svijet Svjetlosne mačeve koje je proizveo Damiensaber izvoze u 126 zemalja ili regija širom svijeta, i dobro su primili klijenti širom svijeta. Naš cilj je “Učiniti snove ljubitelja svjetlosnih sabljaka stvarnosti” i nastavit ćemo naporno raditi za to.

Погледај још

и вести

Poznati film-replicas Damiensaber se trenutno prodaje

Vjeruje se da je većina ljubitelja svjetlosnog sablja u film-replik svjetlosne sablje jer oni vole likove iz filma puno. Dakle, što su film-replice koje Damiensaber trenutno dobio i koje su cijene?


Kako ažurirati verziju Vaše Xenopixel Lightsaber ploče?

U ovom èlanku, mi æemo vas nauèiti kako da ažurirate vašu verziju vaše ksenopikselske ploèe svjetlosnog sablja. što je prilièno lako, stvari koje ti trebaju su:


DamienSaberov najbolji prodavan i proračunski-prijateljski svjetlost

Hoæeš da znaš koji je naš najbolji prodajuæi svjetlosni maè? Istraživali smo svjetlosni mač koji smo prodali mesečno. I iznenaðujuæe otkrijemo da se svakog meseca prodaje tisuæu svjetlosnog sablja, evo ga, NE.038 RGB/Xenopixel Metal Hilt Lightsaber, FOC teški dvobojni svjetlost


Nešto u vezi s funkcijom "kontrolom pokreta" na našim svjetlostima.

Damiensaber je prva tvrtka na tržištu koja je prilagodila kontrolu pokreta na naše osnovne svjetlosne sablje, što je veliki proboj, Ona odražava da je naš istraživanje i razvoj i tehnički nivo od velike tehnike, a drugo, realizacija funkcije kontrole pokreta zahtijeva izuzetno osjetljiv senzor gravitacije, koji je izuzetno zahtjevan za našu konfiguraciju svjetlosnog mačka


Koje su razlike između različitih ploča Lightsaber?

A ovaj članak će vam pomoći da riješite većinu tog problema. Počnimo sa najčešće postavljenim pitanjem: koje ploče prodajete i koje su razlike?


DamienSaber's Najnoviji proizvod: Starkiller Crystal Chamber Lightsaber

Ovo je najnoviji proizvod DamienSaber: Prilagođeni kristalni svjetlosni smještaj. Postoje 3 verzije ploče, koje su RGB-X, xenopixel i proffie. A ona prikazana u ovom postu je Xenopixel verzija. Prvo da pogledamo njegov izgled.


Otvorenje DamienSaberovog Vrhunskog svjetlosta

Ahsoka retuen u Zvjezdanim ratnim pobunjenicima, Više od deset godina stariji i mnogo veštiji od dana kada se borila u ratovima klonova, njenim rogovima, Glavne repe, i lica su sve spremljene da odražavaju znakove zrelosti kao Ahsoka. Sada kodno ime Fulcrum, pojavljuje se da pomogne pobunjeničkom savezu. Ahsokini novi svjetlosni maèi emituju svetle bijele energije. Oba Ahsokina nova svjetlosna sablja su suptilno zakrivljena drška i žigosana su dvostrukim dijamantima. Kao i u ratovima klonova, Ahsoka uhvati kratku oštricu sablju u svojoj rukama, a drži drugu u svojoj dominantnoj ruci.


Učestalo postavljena pitanja o našim svjetlostima.

Ovaj èlanak je za one koji se suoèe sa zajednièkim problemima kada koriste svetlosne maèeve kupljene od nas, i podijelili smo probleme u 3 dijela: Svjetlo/zvuk/zvuk, u kojima postoje uobičajeni problemi kao bez zvuka, svjetlosna devijacija, ne može napajati... Ovaj èlanak æe zakljuèiti najbrži naèin za rešavanje ovih pitanja, i naravno, ako vaš problem nije naveden ovdje ili još uvijek ne možete riješiti problem nakon pokušaja rješenja, Slobodno nas kontaktirajte ili vlasnika trgovine odakle ste kupili svjetlosni sab.


Погледај још