Rreth nesh

Shih më shumë

Lajme

Fuqia dhe hiri i ndershmërit

2023-09-04 Shih më shumë

Shkëlqimi i RGB

2023-08-28 Shih më shumë

Shenjat e kryqëzimit: Një shkatërrim i elegancës dhe fuqive

2023-08-21 Shih më shumë

Mjeshtëria e dyfishtës së dritës

2023-08-14 Shih më shumë

Të lëshojmë fuqinë e Forcës FX

2023-08-07 Shih më shumë

Një kryevepër e teknologjisë Jedi

Të shkëlqyerit e shkëlqyer kanë revolucionuar botën e teknologjisë Jedi, Duke lejuar që ata të zotërojnë artin e luftimit të dritës me saktësi dhe hir. Në këtë artikull, Ne do të eksplorojmë veçoritë magjepsëse dhe mekanikën pas këtyre armëve të mrekullueshme që janë bërë simbole ikonike të Ordit Xhedi. E di. Innovacioni i butë ka marrë jetën e re në betejë të lehtë, duke u dhënë kalorësve Jedi një nivel të zgjeruar kontrolli dhe lëngjesi në lëvizjet e tyre.

2023-07-31 Shih më shumë

Innovacioni i teknologjisë së lehtë Proffie në botën e Xhedit

Në një galaktikë të largët, shumë larg, i dritës ikonike është bërë një simbol i Urdhrit Xhedi, që përfaqëson pushtetin, aftësi, dhe vetë forca. Për shekuj të tëra, xhamart janë bërë me saktësi dhe kujdes, Por agimi i teknologjisë së dritës Proffie ka revolucionuar mënyrën se si luftëtarët Xhedi e përdorin armët e tyre mistike. Ky artikull do të shqyrtojë veçoritë e dritës së profilit, duke treguar aftësitë e saj të pakrahasueshme.

2023-07-17 Shih më shumë

Galaxy's Edge Drisaber: zhvillimi i forcës brende

2023-07-04 Shih më shumë

Shih më shumë