O NAS

DAMIENSABER Damien Tech je največji proizvajalec svetlobe sablja na Kitajskem, z našo popolno proizvodno linijo sablja, vključno s CNC delavnico (za proizvodnjo naših kovinskih sabljičnih drščic), delavnico PCB (za izdelavo naših sabljih zvočnih desk) ), delavnica za spajkanje (za vse žice in sklop elektronike) in instalacijsko delavnico (za sestavljanje dokončanih izdelkov). Odličen OEM sistem, če ste oboževalec Jedijev ali Sith, Lahko oblikujete svoj lasten svetlobni sab, kot želite preko Damiensaberja. Razvili smo odličen OEM sistem, ki nam omogoča, da sprejmemo po meri embalaže. prilagoditve zvočne plošče in nastavitve po meri. Prav tako lahko prilagodimo veliko drugih dodatkov na zahtevo. Naš distribucijski sistem je razširjen po vsem svetu, z popravila in storitvenimi centri v večini držav za podporo naše 1 letno garancijo izdelka. Torej kupite samozavestno! Fast Shipping Imamo tudi svojo podjetje za pakiranje in ladij. Damien je podjetje Shenzhen - ki omogoča hitro pošiljanje iz bližnjega pristaniškega mesta Hong Kong. Pošiljke iz Hong Konga zahtevajo, običajno, 1-7 delovnih dni s hitro ladjo. To se poveča na približno 10–30 delovnih dni po morju. Podpiramo tudi padec naročil na številne lokacije po vsem svetu in uporabiti najhitrejše in najbolj stroškovno učinkovite metode dostave za naša naročila .. Izvoz v celotni svet Svetlobni mečki, ki jih proizvaja Damiensaber, so bili izvaženi v 126 držav ali regije po vsem svetu, in so bile dobro sprejete stranke po vsem svetu. Naš cilj je »Povsod narediti sanje navijačev svetlobnih sabljev v resničnost« in za to bomo še naprej trdo delali.

Poglej več

NOVICE

Moč in milost bojnega svetilka

Vojna svetlobna sablja je izjemno orožje, ki je desetletja očaralo domišljijo navijačev Star Wars. Njegovo ikonsko oblikovanje, v kombinaciji s smrtonosno funkcionalnostjo, To naredi orodje za bojevnike v galaksiji. V tem članku bomo raziskali moč in milost bojnega svetlobnega sablja ter njegov pomen v področju znanstvene fantastike.

2023-09-04 Poglej več

Zaskrbljujoča briljantnost RGB svetlobnega sodišča

V daljni, daljni galaksiji je RGB svetlobni sab postal ikonski simbol moči in elegance. Z zmožnostjo, da oddaja spekter živih barv, To orožje je očaralo domišljijo Jedija in Sitha. V tem članku bomo raziskovali očarljivo briljant RGB svetlobnega sablja in izkopali njegov pomen v vesolju Star Wars.

2023-08-28 Poglej več

Crossguard Sabers: Združitev elegance in moči

Navzkrižnarji, znani tudi kot navzkrižne svetlobne meče, so se pojavili kot ikonsko orožje v vesolju Vojne zvezd. Gre za vrsto svetlobnega sablja, ki imajo dodatne rezila ali varovalke na obeh straneh ročaja, ki tvorijo navzkrižno zaščito. Ta posebna oblika ne samo dodaja vizualnega čara, ampak tudi izboljša njegovo funkcionalnost in boj učinkovitost. V tem članku bomo raziskali zgodovino, mehaniko in pomen navzkrižnih saparjev.

2023-08-21 Poglej več

Mojstrstvo dvojnega svetlobnega sodišča

V prostranih galaksijah vesolja Vojne zvezd je ikona svetlobni sab orožje, ki simbolizira moč, eleganco, in povezavo s Silo. Med različnimi oblikami in stili svetlobnega sablja izstopa kot edinstvena in očarljiva izbira. Ta članek raziskuje mojstrstvo in umetništvo, ki se nahaja v dvojnem svetlobnem meču, orožju, ki zahteva spretnost, natančnost, in globoko razumevanje Sile.

2023-08-14 Poglej več

Sprostitev moči Sile FX Lightsaber

2023-08-07 Poglej več

Čudež gladkih swing svetilk: mojstrovina Jedi tehnologije jedi

Smooth Swing Lightsabers so revolucionirali svet Jedi tehnologije. dovoljujejo, da voditelji obvladujejo umetnost boja svetlobnih mečev z neprimerljivo natančnostjo in milostjo. V tem članku, Raziskali bomo fascinantne značilnosti in mehanike za tem izjemnim orožjem, ki so postali ikonski simboli Jedi Orda. -Kaj? Gladka inovacija je vdihnila novo življenje v bitke svetlobnih mečev. Zagotavljajo jedijem vitezom povečano raven nadzora in tekočine v njihovih gibanjih.

2023-07-31 Poglej več

Inovacija Proffie Lightsaber tehnologije v svetu Jedij

V daljni galaksiji je ikona svetlobna sablja postala simbol Jedijskega reda, ki predstavlja moč. Veščino in sila sama. Stoletja so svetlobne meče izdelane natančnosti in skrbnosti. Toda začetek Proffiejeve tehnologije svetlobnih mečev je revolucioniral tako, da jedijevi bojevniki nosijo svoje mistično orožje. Ta članek bo raziskal inovativne značilnosti svetlobnega sablja Proffie, pri čemer bo prikazal njegove neprimerljive sposobnosti.

2023-07-17 Poglej več

Galaxy's robov svetilnik: vžig Sile znotraj vžiga

Galaxy's Edge svetlobni sab je več kot le izjemna zbiralnica; To je izkušnja, ki navijači Star Wars omogoča, da stopijo v čevlje Jedija ali Sitha.

2023-07-04 Poglej več

Poglej več