O NAS

DAMIENSABER Damien Tech je največji proizvajalec svetlobe sablja na Kitajskem, z našo popolno proizvodno linijo sablja, vključno s CNC delavnico (za proizvodnjo naših kovinskih sabljičnih drščic), delavnico PCB (za izdelavo naših sabljih zvočnih desk) ), delavnica za spajkanje (za vse žice in sklop elektronike) in instalacijsko delavnico (za sestavljanje dokončanih izdelkov). Odličen OEM sistem, če ste oboževalec Jedijev ali Sith, Lahko oblikujete svoj lasten svetlobni sab, kot želite preko Damiensaberja. Razvili smo odličen OEM sistem, ki nam omogoča, da sprejmemo po meri embalaže. prilagoditve zvočne plošče in nastavitve po meri. Prav tako lahko prilagodimo veliko drugih dodatkov na zahtevo. Naš distribucijski sistem je razširjen po vsem svetu, z popravila in storitvenimi centri v večini držav za podporo naše 1 letno garancijo izdelka. Torej kupite samozavestno! Fast Shipping Imamo tudi svojo podjetje za pakiranje in ladij. Damien je podjetje Shenzhen - ki omogoča hitro pošiljanje iz bližnjega pristaniškega mesta Hong Kong. Pošiljke iz Hong Konga zahtevajo, običajno, 1-7 delovnih dni s hitro ladjo. To se poveča na približno 10–30 delovnih dni po morju. Podpiramo tudi padec naročil na številne lokacije po vsem svetu in uporabiti najhitrejše in najbolj stroškovno učinkovite metode dostave za naša naročila .. Izvoz v celotni svet Svetlobni mečki, ki jih proizvaja Damiensaber, so bili izvaženi v 126 držav ali regije po vsem svetu, in so bile dobro sprejete stranke po vsem svetu. Naš cilj je »Povsod narediti sanje navijačev svetlobnih sabljev v resničnost« in za to bomo še naprej trdo delali.

Poglej več

NOVICE

Vedeti Lightsaber Barvne pomene pred izbiro Online po meri Saberja

Barve svetlobnih mečev so barvite, zaradi česar je težko za mnoge prijatelje, ki želijo izbrati spletno po meri sablji, Ampak ni pomembno. Razumejmo, kaj pomenijo različne barve svetlobnih mečev. In potem izberi svetlobni meč, ki ti najbolj ustreza.

2023-03-28 Poglej več

·Kateri Saber uporablja Rey?

Kot je znano vsem, je barva svetlobne sablje za Rey modra. Lukov moder svetlobni meč, ki ga včasih imenuje Skywalker svetlobni meč, je bil Reyov prvi svetlobni sab. Med bitko z Darth Vaderjem na oblaku je Luke Skywalker izgubil svetlobni sablji. Približno dvajset let po dogodku Cloud City, Rey Skywalker ga je odkril v trdnjavi.

2023-03-22 Poglej več

Osnovno znanje poceni po meri Dueling Lightsabers

Pred kratkim sem ugotovila, da veliko prijateljev želi kupiti poceni dvobojne svetlobne meče. Za začetne ljubitelje svetlobnih mečev so stroškovno učinkovite prilagojene svetlobne sablje res najboljša izbira. Pred tem se učimo o svetlobnih mečah. Mnogi so radovedni, zakaj so svetlobne meče v filmu barvite, in obstajajo nekaj uradnih pojasnil. Jedro sestavni del svetlobnega sablja je kristal svetlobnega sablja, ki je naraven mineral, in barvo rezila v osnovi določa značilnosti kristala.

2023-03-13 Poglej več

Analiza hladnega znanja o prilagojenih dvobojnih svetlobnih sab

Pred kratkim smo ugotovili, da mnogi ljubitelji svetlobnih mečev želijo izbrati nekaj po meri svetlobnih mečev za zbiranje, Ampak mogoče ne vedo veliko o svetlobnih mečah, zato bomo danes dodali nekaj hladnega znanja o svetlobnih mečah: Iz česa je narejena "svetleči"? In povezano znanje o "Kyber Crystal".

2023-03-13 Poglej več

Spletna stran RGB Lightsaber uveljavlja kaj je svetlobni stolp

Spletna stran RGB svetlobne sablje boste predstavili: svetlobna sablja je sestavljena iz drška in rezil. Rezilo je oblikovano kot meč z maso plazme, ki jo veže močno magnetno polje. Energija, ki se sprosti iz ročaja, se lahko zloži nazaj do ročaja. Zakaj se lahko magnetno polje uporablja za "oblikovanje" plazme?

2023-03-01 Poglej več

·Damiensaber Share Zgodbe o Darth Maul in Darth Maul Lightsaber >

V prejšnjem članku smo delili, katere svetlobne meče Darth Maul uporablja v Vojni zvezd, in podrobno predstavil dvojno rezilo svetlobne meče, ki jih je uporabil. V tem članku bomo še naprej delili zgodbe Darth Maul in Darth Maul.

2023-02-23 Poglej več

Izhodiščna podjetja uvaja, kako deluje svetlobni snovi

Veš, kako deluje svetlobna sablja? Osnovna svetlobna podjetja vam deli nekaj znanja o svetlobnih mečah. Svetleči so se v tisoč letih komaj spremenili. Kiber kristali so idealni za ustvarjanje svetlobnih sabljev, ki zgoščajo in sproščajo energijo iz svetlobne baterije v ozko mečo. , rezilu podobni žarek (tehnologija kondenziranega energetskega žarka). Prototip svetlobnega sablja je izvirni meč. ki uporablja dolg kabel za povezavo na akumulator na pasu za vzdrževanje dela.

2023-02-21 Poglej več

·Damiensaber Share Zgodbe o Darth Maul in Darth Maul svetlobni r

Slavna zvezdna vojna Darth Maul ima pomembno vlogo pri pripovedi. V Star Wars: The Phantom Menace, se je na začetku pojavil kot velik Sith lord. Darth Maul se je poleg tega filma pojavil v televizijski seriji klonov in upornikov.

2023-02-16 Poglej več

Poglej več