O NAS

DAMIENSABER Damien Tech je največji proizvajalec svetlobe sablja na Kitajskem, z našo popolno proizvodno linijo sablja, vključno s CNC delavnico (za proizvodnjo naših kovinskih sabljičnih drščic), delavnico PCB (za izdelavo naših sabljih zvočnih desk) ), delavnica za spajkanje (za vse žice in sklop elektronike) in instalacijsko delavnico (za sestavljanje dokončanih izdelkov). Odličen OEM sistem, če ste oboževalec Jedijev ali Sith, Lahko oblikujete svoj lasten svetlobni sab, kot želite preko Damiensaberja. Razvili smo odličen OEM sistem, ki nam omogoča, da sprejmemo po meri embalaže. prilagoditve zvočne plošče in nastavitve po meri. Prav tako lahko prilagodimo veliko drugih dodatkov na zahtevo. Naš distribucijski sistem je razširjen po vsem svetu, z popravila in storitvenimi centri v večini držav za podporo naše 1 letno garancijo izdelka. Torej kupite samozavestno! Fast Shipping Imamo tudi svojo podjetje za pakiranje in ladij. Damien je podjetje Shenzhen - ki omogoča hitro pošiljanje iz bližnjega pristaniškega mesta Hong Kong. Pošiljke iz Hong Konga zahtevajo, običajno, 1-7 delovnih dni s hitro ladjo. To se poveča na približno 10–30 delovnih dni po morju. Podpiramo tudi padec naročil na številne lokacije po vsem svetu in uporabiti najhitrejše in najbolj stroškovno učinkovite metode dostave za naša naročila .. Izvoz v celotni svet Svetlobni mečki, ki jih proizvaja Damiensaber, so bili izvaženi v 126 držav ali regije po vsem svetu, in so bile dobro sprejete stranke po vsem svetu. Naš cilj je »Povsod narediti sanje navijačev svetlobnih sabljev v resničnost« in za to bomo še naprej trdo delali.

Poglej več

NOVICE

Slavna film-replicas Damiensaber se trenutno prodaja

Verjamemo, da so večina svetlobni sablji navijači v film-replica svetlobni sablji, ker jim je všeč znaki iz filma veliko. Kakšne filmske replike Damiensaber trenutno dobijo in kakšne so cene?

2022-08-15 Poglej več

Kaj različne barve svetlobe pomenijo v zvezdne vojne?

Različne barve svetlobnega sablja so del strukture Lucasa in ostalih, zgrajenih med svetovno gradnjo za predane Navijači Star Wars. Vsaka barva svetlobnega sablja ima poseben pomen za uporabnika, ki morda ni očitno tistim, ki so videli samo filme.

2022-09-05 Poglej več

Kako posodobiti različico vašega Xenopixel Lightsaber plošče?

V tem članku vas bomo naučili, kako posodobiti svojo različico ksenopikselske deske. Kar je preprosto, stvari, ki jih potrebuješ, so:

2022-07-18 Poglej več

Nekaj v zvezi s funkcijo "Motion Control" na naših svetlobnih sodiščih

Damiensaber je prva podjetja na trgu, ki je prilagodila nadzor gibanja na naše osnovne svetlobne meče, kar je velik preboj. Odraža, da je naša raziskava in razvoj in tehnična raven odlična tehnika, in drugič, realizacija funkcije kontrole gibanja zahteva izjemno občutljiv gravitacijski senzor, ki je izjemno zahtevna za našo konfiguracijo svetlobne meče

2022-08-10 Poglej več

Kaj pomenijo različne barve v svetlobi

Ker je omenjeno, da bo svetilka drugačna zaradi osebnosti caster, barva svetlobnega sablja, ki ga proizvaja Kyber kristal, bo drugačna. Kakšna osebnost predstavljajo različne barve svetlobne sablje?

2022-09-30 Poglej več

Različne barve luči besed in izbor podjetjaComment

Bela Lightsword: Izvor bele svetilke je prav tako tortuous. Prvič se je pojavil v razširjenem animacijskem delu filmov, ko je junakinja Ahsoka Tano premagala inkvizitorja Sith. in dobil inkvizitorjevo rdečo luč: Ko Yasuka "čisti" rdečo svetilko, postane bela svetilka! Na splošno, lastnik belih svetlobnih sab je običajno "prost", ne uboga nobenega zavezništva, in se bori samo za svoj občutek za svobodo!

2022-10-05 Poglej več

Govoriti o tem, kaj so zelene in vijolične svetlobe

V Vojni zvezd so najpogostejši in najbolj znani svetlobni sablji modri, rdeči, vijolični svetlobni meč in zeleni Kar nam pomaga razlikovati obe strani Sile. Podobno kot drugi objekti v galaksiji, svetlobni sablji različnih barv predstavljajo različne pomene in jih uporabljajo različni člani, odvisno od njihovih odgovornosti (in na strani Sile so na).

2022-09-22 Poglej več

Temnosaber Lightsaber, kaj morate vedeti.

Temni svetlobni sab je posebna svetlobna sablja, ki ga je ustvaril prvi Mandalorski Jedi, ki se je pridružil Jediju. Tarre Vizsla, ta starodavna svetlobna sablja ima posebno obliko in legendarno izkušnjo, njeno rezilo ravno in ukrivljeno, temnosaber svetlobni sab ima ostro točko in črno zunanjo, občasno žari belo.

2022-09-28 Poglej več

Poglej več