DESPRE

DAMIENSABER Damien Tech este cel mai mare producător de sabie luminoasă din China, cu propria noastră linie de producție completă, inclusiv un atelier CNC (pentru producerea mânerelor noastre de saber metal), un atelier PCB (pentru producerea plăcilor noastre de saber), un atelier de lipit (pentru toate cablurile și ansamblul electronic) şi un atelier de instalare (pentru asamblarea produselor completate). Terrific sistem OEM Fie că sunteți un fan Jedi sau Sith, Poţi să-ţi proiectezi propria sabie laser personalizată, aşa cum îţi place prin Damiensaber. Am dezvoltat un sistem OEM teribil care ne permite să acceptăm ambalaje personalizate, modele de mâner personalizate, Modificări personalizate pentru placa sonoră, precum și setări personalizate. Putem, de asemenea, personaliza multe alte accesorii la cerere. Sistemul nostru de distribuţie este răspândit în întreaga lume, cu centre de reparaţii şi servicii în majoritatea ţărilor pentru a susţine garanţia noastră de 1 an de produse. Cumpără cu încredere! Dispoziții rapide Avem, de asemenea, propria noastră companie de ambalaje și transport maritim. Damien este o companie cu sediul Shenzhen - care face pentru transport rapid din orașul portuar din Hong Kong. Transporturile din Hong Kong iau, de obicei, 1-7 zile lucrătoare cu expresul. Aceasta crește la aproximativ 10-30 de zile lucrătoare pe mare. De asemenea, sprijinim ordinele de drop transport în nenumărate locații din întreaga lume și să utilizeze cele mai rapide și cele mai eficiente metode de transport maritim pentru comenzile noastre .. Export în întreaga lume Sabia laser produsă de Damiensaber au fost exportate în 126 de țări sau regiuni din întreaga lume, și au fost bine primite de clienți din întreaga lume. Scopul nostru este „Să facem o realitate a viselor fanilor sabiei luminoase”, iar noi vom continua să muncim din greu pentru asta.

Vezi mai mult

INFORMARE

Puterea şi harul de luptă a luminii

Sabia de luptă este o armă remarcabilă care a captivat imaginaţia fanilor Star Wars de zeci de ani. Designul lui iconic, combinat cu funcționalitatea sa mortală, Îl face o unealtă inspiratoare pentru războinicii din galaxie. În acest articol, vom explora puterea și grația sabiei luminoase de luptă și semnificația acesteia în domeniul SF.

2023-09-04 Vezi mai mult

Strălucirea strălucitoare a RGB

Într-o galaxie departe, departe, sabia laser RGB a devenit un simbol iconic al puterii și eleganței. Cu capacitatea sa de a emite un spectru de culori vibrante, Această armă a captivat imaginaţia atât a Jedi cât şi a Sith deopotrivă. În acest articol, vom explora strălucirea fascinantă a sabiei de lumină RGB și vom îndepărta în semnificația acesteia în universul Star Wars.

2023-08-28 Vezi mai mult

Saber Crossguard, cunoscut și sub numele de sabie luminoasă, au apărut ca arme iconice în Universul Star Wars. Este un tip de sabie de lumină care dispune de lame suplimentare sau gărzi de fiecare parte a mânerului, formând o stradă încrucişată. Acest design distinctiv nu doar adaugă un farmec vizual, dar, de asemenea, îmbunătățește funcționalitatea și eficiența luptei. În acest articol, vom explora istoria, mecanica și semnificația saberii încrucișați.

2023-08-21 Vezi mai mult

Stăpânirea luminosului dublu.

În vastele galaxii ale universului Războiului Stelelor, sabia iconică este o armă care simbolizează puterea, eleganţa, şi o legătură cu Forţa. Printre diferitele forme și stiluri ale sabiei luminoase, sabia laser duală iese în evidență ca o alegere unică și fascinantă. Acest articol explorează stăpânirea şi arta din spatele mânuirii sabiei luminoase, o armă care cere îndemânare, precizie, şi o înţelegere profundă a Forţei.

2023-08-14 Vezi mai mult

Eliberarea puterii Forței FX Lightsaber FX

2023-08-07 Vezi mai mult

Minunea Smooth Swing Lightsabers: O capodoperă a Tehnologiei Jedi

Smooth Swing Lightsabers au revoluționat lumea tehnologiei Jedi, permiţându-le să stăpânească arta luptei sabiei luminoase cu precizie şi graţie. În acest articol, Vom explora caracteristicile fascinante si mecanica din spatele acestor arme rafinate care au devenit simboluri iconice ale Ordinului Jedi Er. Inovaţia uşoară a suflat o nouă viaţă în bătăliile sabiei luminoase, oferind cavalerilor Jedi un nivel sporit de control și fluiditate în mișcările lor.

2023-07-31 Vezi mai mult

Inovarea Tehnologiei Proffie Lightsaber în lumea Jedi

Într-o galaxie departe, departe, sabia iconică a devenit un simbol al Ordinului Jedi, reprezentând puterea, îndemânarea şi forţa însăşi. Timp de secole, sabiile luminoase au fost pregătite cu precizie şi grijă. Dar începutul tehnologiei sabiei laser Proffie a revoluţionat modul în care războinicii Jedi îşi folosesc armele mistice. Acest articol va explora caracteristicile inovatoare ale sabiei luminoase Proffie, prezentându-i abilităţile deosebite.

2023-07-17 Vezi mai mult

Galaxy Edge Lightsaber: aprinderea forței

Sabia luminoasă a galaxiei este mai mult decât o colecţie remarcabilă; Este o experiență imersivă care permite fanilor Star Wars să pășească în pantofii unui Jedi sau Sith.

2023-07-04 Vezi mai mult

Vezi mai mult