DESPRE

DAMIENSABER Damien Tech este cel mai mare producător de sabie luminoasă din China, cu propria noastră linie de producție completă, inclusiv un atelier CNC (pentru producerea mânerelor noastre de saber metal), un atelier PCB (pentru producerea plăcilor noastre de saber), un atelier de lipit (pentru toate cablurile și ansamblul electronic) şi un atelier de instalare (pentru asamblarea produselor completate). Terrific sistem OEM Fie că sunteți un fan Jedi sau Sith, Poţi să-ţi proiectezi propria sabie laser personalizată, aşa cum îţi place prin Damiensaber. Am dezvoltat un sistem OEM teribil care ne permite să acceptăm ambalaje personalizate, modele de mâner personalizate, Modificări personalizate pentru placa sonoră, precum și setări personalizate. Putem, de asemenea, personaliza multe alte accesorii la cerere. Sistemul nostru de distribuţie este răspândit în întreaga lume, cu centre de reparaţii şi servicii în majoritatea ţărilor pentru a susţine garanţia noastră de 1 an de produse. Cumpără cu încredere! Dispoziții rapide Avem, de asemenea, propria noastră companie de ambalaje și transport maritim. Damien este o companie cu sediul Shenzhen - care face pentru transport rapid din orașul portuar din Hong Kong. Transporturile din Hong Kong iau, de obicei, 1-7 zile lucrătoare cu expresul. Aceasta crește la aproximativ 10-30 de zile lucrătoare pe mare. De asemenea, sprijinim ordinele de drop transport în nenumărate locații din întreaga lume și să utilizeze cele mai rapide și cele mai eficiente metode de transport maritim pentru comenzile noastre .. Export în întreaga lume Sabia laser produsă de Damiensaber au fost exportate în 126 de țări sau regiuni din întreaga lume, și au fost bine primite de clienți din întreaga lume. Scopul nostru este „Să facem o realitate a viselor fanilor sabiei luminoase”, iar noi vom continua să muncim din greu pentru asta.

Vezi mai mult

INFORMARE

Cunoaște înțelesuri de culoare Lightsaber înainte de a alege online

Culorile sabiei luminoase sunt colorate, ceea ce face dificil pentru mulți prieteni care doresc să aleagă on-line sabie personalizate, Dar nu contează, hai să înţelegem ce înseamnă diferitele culori ale sabiei luminoase, şi apoi alege sabia luminoasă care ţi se potriveşte cel mai bine.

2023-03-28 Vezi mai mult

·Ce Saber foloseşte Rey?

După cum se ştie tuturor, culoarea sabiei luminoase pentru Rey este albastru. Sabia luminoasă albastră a lui Luke, uneori numită sabia luminoasă Skywalker, a fost prima sabie luminoasă a lui Rey. În timpul bătăliei sale cu Darth Vader pe Cloud City, Luke Skywalker a pierdut această sabie. La aproximativ douăzeci de ani după evenimentele din orașul Cloud, Rey Skywalker l-a descoperit într-o cetate.

2023-03-22 Vezi mai mult

Cunoștințe de bază de ieftine personalizate Dueling Lightsabers

Recent, am descoperit că mulți prieteni doresc să cumpere ieftine duelare ieftine. Pentru fanii începătorii sabiei luminoase, costuri-eficiente, săbiile laser duel sunt într-adevăr cea mai bună alegere. Înainte de asta, să învăţăm despre sabie luminoasă. Mulți oameni sunt curioși de ce săbiile luminoase din film sunt colorate, și există unele explicații oficiale. Componenta de bază a sabiei luminoase este cristalul sabiei luminoase, care este un mineral natural, iar culoarea lamei este determinată de caracteristicile cristalului.

2023-03-13 Vezi mai mult

Recent am descoperit că mulţi fani ai săbiilor luminoase vor să selecteze nişte sabie laser pentru colectare, Dar poate că nu ştiu prea multe despre săbii de lumină, aşa că astăzi vom adăuga nişte cunoştinţe rece despre sabii luminoase: Din ce e făcută "Saberi de lumină"? Şi cunoştinţe legate de "Kyber Crystal".

2023-03-13 Vezi mai mult

Site-ul RGB Lightsaber introduce ceea ce e un Lightsaber e

Site-ul RGB sabiei luminoase vă va prezenta: sabia laser este compusă dintr-o mâneră şi o lamă. Lama este în formă de o sabie de o masă de plasmă legată de un câmp magnetic puternic. Energia eliberată din mâner poate fi pliată înapoi la mâner. De ce poate fi folosit un câmp magnetic pentru a "forma" o plasmă?

2023-03-01 Vezi mai mult

·Damiensaber Share Poveşti despre Darth Maul şi Darth Maul

În articolul precedent, am împărtășit ce sabie laser Darth Maul folosit în Star Wars, şi a introdus în detaliu săbiile luminoase cu lamă dublă pe care le-a folosit. În acest articol, vom continua să împărtășim Darth Maul și Darth Maul povești legate de sabie luminoasă.

2023-02-23 Vezi mai mult

Compania de lumină de bază introduce modul în care funcționează Lightsaber

Ştii cum funcţionează sabia luminoasă? Compania de sabie luminoasă de bază vă împărtăşeşte nişte cunoştinţe despre sabie luminoasă. Saberii de lumină s-au schimbat abia în miile de ani folosiţi de Jedi. Cristalele Kyber sunt ideale pentru crearea sabiilor luminoase care se concentrează și eliberează energia dintr-o baterie cu sabie laser într-o îngustă , fascicul de lamă asemănător cu lamă (tehnologii cu grinzi energetice condensate). Prototipul sabiei luminoase este sabia originală, care folosește un cablu lung pentru a se conecta la pachetul de baterie pe centură pentru a menține munca.

2023-02-21 Vezi mai mult

·Damiensaber Share povesti despre Darth Maul si Darth Maul

Famous Star Wars figură Darth Maul are un rol semnificativ de jucat în narațiune. În "Star Wars: The Phantom Menace", el a apărut inițial ca un formidabil lord Sith. Darth Maul a apărut în serialul de televiziune al Războiului Clone și al Rebels.

2023-02-16 Vezi mai mult

Vezi mai mult