OM

Damien Tech er den største sabelprodusenten i Kina. inkludert et CNC-verksted (for produsering av våre metall saber gritter), et PCB-verksted (for produsering av sabelsydtavler et loddeverksted (for all ledning og elektronikk) og et installasjonsverksted (for montering av ferdige produkter). Utrolig OEM-system Enten du er Jedi-fan eller Sith-fan, Du kan designe ditt eget lyssværd som du vil via Damiensaber. Vi har utviklet et fantastisk OEM-system som gjør det mulig for oss å godta tilpassede emballasje, tilpassede byttedesigner, sjølvvalde endringar i lydbordet, og eigendefinerte proffie-brett og innstillingar. Vi kan også tilpasse mange andre tilbehør på forespørsel. Vårt distribusjonssystem er spredt over hele verden, med reparasjons- og servicesentre i de fleste land for å støtte vår 1 års produktgaranti. Så kjøp med selvtillit! Fast Shipping Vi har også vårt eget pakke- og fraktfirma. Damien er et Shenzhen-basert selskap - som sikrer rask transport fra den nærliggende havnebyen Hongkong. Forsendelser fra Hong Kong tar vanligvis 1-7 arbeidsdager med ekspressfart. Dette øker til omkring 10-30 arbeidsdager til sjøs. Vi støtter også drop leveringsordrer til utallige steder verden over og bruker de raskeste og mest kostnadseffektive forsendelsesmetoder for våre ordrer .. Eksport til hele verden Lyssvært produsert av Damiensaber er blitt eksportert til 126 land eller regioner rundt om i verden. og har blitt godt mottatt av kunder over hele verden. Vårt mål er “Å gjøre drømmene om lyssværber-fans overalt til en realitet”, og vi vil fortsette å arbeide hardt for det.

se mer

NYHETSSENTER

Den kampløse lyssaberens makt og nåde

2023-09-04 se mer

RGB - lyssabern

I en galakse langt, langt borte er RGB-lyssværet blitt et ikonisk symbol på makt og elegans. Med sin evne til å avgi et spektrum av levende farger, Dette våpenet har fascinert fantasien til både Jedi og Sith. I denne artikkelen skal vi utforske den fascinerende briljansen i RGB lyssværet og fordype dets betydning i Star Wars - universet.

2023-08-28 se mer

Kryssgarde, også kjent som lyssværd, har dukket opp som ikoniske våpen i Star Wars universet. Det er en type lyssværd som har flere blader eller vakter på begge sider av grillet, og danner en kryssk. Denne karakteristiske konstruksjonen tilfører ikke bare en visuell sjarmering, men forsterker også dens funksjonalitet og bekjemper effektiviteten. I denne artikkelen skal vi utforske historien, mekanikk og betydningen av kryssgarde sabere.

2023-08-21 se mer

Den dobbelte lyssaben

I de store galaksene i Star Wars universet er det ikoniske lyssværdet et våpen som symboliserer makt, eleganse, og en forbindelse til Kraften. Blant de forskjellige lyssvært formene og stilene skiller det dobbelte lyssværdet ut som et unikt og fascinerende valg. Denne artikkelen utforsker mesterskapet og kunstneriet bak det dobbelte lyssværdet, et våpen som krever dyktighet, presisjon, og en dyp forståelse av Kraften.

2023-08-14 se mer

Slipp kraften til FX lyssaber

2023-08-07 se mer

Underet med glatte svinge lyssabere: Et mesterverk av jedi-teknologi

Smooth Swing Lightsabers har revolusjonert verden av Jedi-teknologi, Vi tillater dem å beherske kunsten av lyssværdslager med enestående presisjon og nåde. I denne artikkelen: Vi skal utforske de fascinerende trekkene og mekanikkene bak disse utsøkte våpen som har blitt ikoniske symboler på Jedi Ord. Er.. Den glatte svingende innovasjonen har pustet nytt liv i lyssværdslager. Jeg gir jedirigere et økt nivå av kontroll og flytende bevegelser.

2023-07-31 se mer

Fornyelsen av lyssaber-teknologi i jedis verden

I en galakse langt borte, er det ikoniske lyssværdet blitt et symbol på Jediordenen, som representerer makt. og selve kraften. I århundrer har lyssværd blitt laget med presisjon og omsorg. Men lyssværdeteknologien har revolusjonert måten Jedi-krigere bruker sine mystiske våpen. Denne artikkelen vil undersøke de nyskapende trekkene ved lyssværdet Proffie og vise dets evner som ikke er likeledes.

2023-07-17 se mer

Galaxys lyssaber i kanten: antenne kraften innit

Galaks lyssværd er mer enn bare et bemerkelsesverdig samlingsobjekt. Det er en opplevelse som lar Star Wars fans gå inn i skoene til en jedi eller Sith.

2023-07-04 se mer

se mer