OM

Damien Tech er den største sabelprodusenten i Kina. inkludert et CNC-verksted (for produsering av våre metall saber gritter), et PCB-verksted (for produsering av sabelsydtavler et loddeverksted (for all ledning og elektronikk) og et installasjonsverksted (for montering av ferdige produkter). Utrolig OEM-system Enten du er Jedi-fan eller Sith-fan, Du kan designe ditt eget lyssværd som du vil via Damiensaber. Vi har utviklet et fantastisk OEM-system som gjør det mulig for oss å godta tilpassede emballasje, tilpassede byttedesigner, sjølvvalde endringar i lydbordet, og eigendefinerte proffie-brett og innstillingar. Vi kan også tilpasse mange andre tilbehør på forespørsel. Vårt distribusjonssystem er spredt over hele verden, med reparasjons- og servicesentre i de fleste land for å støtte vår 1 års produktgaranti. Så kjøp med selvtillit! Fast Shipping Vi har også vårt eget pakke- og fraktfirma. Damien er et Shenzhen-basert selskap - som sikrer rask transport fra den nærliggende havnebyen Hongkong. Forsendelser fra Hong Kong tar vanligvis 1-7 arbeidsdager med ekspressfart. Dette øker til omkring 10-30 arbeidsdager til sjøs. Vi støtter også drop leveringsordrer til utallige steder verden over og bruker de raskeste og mest kostnadseffektive forsendelsesmetoder for våre ordrer .. Eksport til hele verden Lyssvært produsert av Damiensaber er blitt eksportert til 126 land eller regioner rundt om i verden. og har blitt godt mottatt av kunder over hele verden. Vårt mål er “Å gjøre drømmene om lyssværber-fans overalt til en realitet”, og vi vil fortsette å arbeide hardt for det.

se mer

NYHETSSENTER

Kjenn betydning for lysbarfarge før du velger tilkoplinge

Fargene på lyssværd er fargerike, noe som gjør det vanskelig for mange venner som ønsker å velge sabler online, Men det spiller ingen rolle. Og velg det lyssværdet som passer deg best.

2023-03-28 se mer

·Hvilken Saber bruker Rey?

Som alle vet, er farge for Rey blå. Lukes blå lyssværd, noen ganger kalt Skywalker lyssværdet, var Reys første lyssværd. Under sin kamp mot Darth Vader i Cloud City, forlatte Luke Skywalker dette lyssværdet. Omtrent 20 år etter begivenhetene i Cloud City, oppdaget Rey Skywalker den i et festning.

2023-03-22 se mer

Grunnleggende kunnskap om billige tilpassende lyssabere

Nylig oppdaget jeg at mange venner ønsker å kjøpe billige dueldige lyssværd. For nybegynner lyssværdsviftene er kostnadseffektive lyssvært det beste valget. Før det, la oss lære om lyssværd. Mange er nysgjerrig på hvorfor lyssværmene i filmen er fargerike, og det finnes noen offisielle forklaringer. Kjernekomponenten i lyssværdet er lyssvårdskrystallet, som er et naturlig mineral, og fargen på bladet er hovedsakelig bestemt av krystallens egenskaper.

2023-03-13 se mer

Analyse av kald kunnskap om brukende lyssværd for innsamling til innsamling.

Vi har nylig oppdaget at mange fans av lyssværd ønsker å velge noen specialiserte lyssværd til innsamling. Men de vet kanskje ikke mye om lyssværd, så i dag skal vi legge til litt kald kunnskap om lyssværd: Hva er "lyssabers" laget av? Og relatert kunnskap om "Kyber Crystal".

2023-03-13 se mer

Nettsted for RGB lyssaber introduserer hva en lyssaber er

Nettsida for RGB lyssværd vil vise deg: Lyssværet er sammensatt av eit tall og eit svær. Bladet er formet som et sverd ved en plasmamasse som er bundet av et sterkt magnetfelt. Energien som slippes ut av åsen, kan kastes tilbake til grillen. Hvorfor kan et magnetfelt brukes til å "forme" et plasma?

2023-03-01 se mer

·Damiensaber Share Stories About Darth Maul and Darth Maul Lightsaber Ⅱ·

I den forrige artikkelen delte vi hvilke lyssværd Darth Maul brukte i Star Wars, og introduserte i detalj de lyssværdene han brukte. I denne artikkelen vil vi fortsette å dele historier om Darth Maul og Darth Maul.

2023-02-23 se mer

Firmaet med utgangspunktet lyssaber innfører hvordan lyssaber virker

Vet du hvordan lyssværd fungerer? Det grunnlyste lyssværdselselskapet deler deg kunnskap om lyssværd. Lyssabere har knapt forandret seg i de tusenvis av årene de har blitt brukt av jediene. Kyber-krystaller er ideelle til å skape lyssværd som konsentrerer og slipper energien fra et lyssværd til et smalt brudd , bladlignende stråle (kondensert energistrålteknologi). Prototypen til lyssværdet er det opprinnelige sverdet. som bruker en lang kabel til å kople til batteripakningen på beltet for å opprettholde arbeidet.

2023-02-21 se mer

·Damiensaber Share fortellinger om Darth Maul og Darth Maul lyssabere

Den berømte Star Wars-figuren Darth Maul spiller en viktig rolle i fortellingen. I "Star Wars: The Phantom Menace" kom han opp som en formidabel Sith-herre. Darth Maul stod i både klonekrigene og Rebels TV - serie i tillegg til denne filmen.

2023-02-16 se mer

se mer