OVER

DAMIENSABER Damien Tech is de grootste fabrikant van lichtsabel in China, met onze eigen complete sabelproductielijn, inclusief een CNC-werkplaats (voor het produceren van onze metalen sabelhilts), een PCB-werkplaats (voor het produceren van onze sabelklankborden), een soldeerwerkplaats (voor alle bedrading en elektronica-assemblage) en een installatiewerkplaats (voor het samenstellen van de voltooide producten). Geweldig OEM-systeem Of u nu een Jedi-fan of Sith-fan bent, u kunt uw eigen aangepaste lichtzwaard ontwerpen zoals u wilt via Damiensaber. We hebben een geweldig OEM-systeem ontwikkeld waarmee we aangepaste verpakkingen, aangepaste handvatten-ontwerpen, aangepaste klankbordaanpassingen en aangepaste proffieborden en instellingen kunnen accepteren. We kunnen op verzoek ook veel andere accessoires aanpassen. Ons distributiesysteem is wereldwijd verspreid, met reparatie-en servicecentra in de meeste landen om onze productgarantie van 1 jaar te ondersteunen. Koop dus met vertrouwen! Snelle verzending We hebben ook onze eigen verpakking en rederij. Damien is een in Shenzhen gevestigd bedrijf, dat zorgt voor snelle verzending vanuit de nabijgelegen havenstad Hong Kong. Zendingen vanuit Hong Kong duren doorgaans 1-7 werkdagen met expresverzending. Dit neemt toe tot ongeveer 10-30 werkdagen over zee. We ondersteunen ook drop-shipping-bestellingen naar talloze locaties over de hele wereld en gebruiken de snelste en meest kosteneffectieve verzendmethoden voor onze bestellingen. Export naar de hele wereld De lichtzwaarden geproduceerd door Damiensaber zijn geëxporteerd naar 126 landen of regio's over de hele wereld en zijn goed ontvangen door klanten over de hele wereld. Ons doel is "Om de dromen van lichtzwaard fans overal werkelijkheid te maken", en we zullen er hard voor blijven werken.

Bekijk meer

NIEUWS

Wat betekenen verschillende lichtsbelkleuren in Star Wars?

Verschillende lichtzwaardkleuren maken deel uit van de structuur die Lucas en anderen hebben gebouwd tijdens het wereldbouwproces voor de toegewijde Star Wars-fans. Elke kleur van een lichtzwaard heeft een speciale betekenis voor de gebruiker die misschien niet duidelijk is voor degenen die alleen de films hebben gezien.

2022-09-05 Bekijk meer

Kent u kennis van lichtzwaard met dubbele bladen

De Double Bladed Lightsaber staat bekend als de Sword Staff en heeft een langer handvat dan een standaard lichtzwaard en kan beide uiteinden van het blad afvuren, hoewel er desgewenst slechts één mes kan worden afgevuurd. Sommige speciaal ontworpen Double Bladed Lightsabers kunnen ook in het midden worden losgemaakt en als twee standaard lichtzwaarden worden gebruikt. Zoals het tweekoppige lichtzwaard van Darth Maul. Tijdens de Clone Wars gebruikte de afvallige Jedi Master Pang Krell twee Double Bladed Lightsabers om zich aan te passen aan zijn unieke ras van vier handen, waardoor hij extra krachtig werd en veel clone troopers afstootte.

2022-10-13 Bekijk meer

Verschillende kleuren lichtzwaarden en bedrijfsselectie

Wit Lichtzwaard: de oorsprong van het witte lichtwoord is ook kronkelig. Het verscheen voor het eerst in het uitgebreide animatiewerk van "Films", toen de heldin Ahsoka Tano een Sith-inquisiteur versloeg en het rode lichtzwaard van de inquisiteur kreeg: wanneer Yasuka het rode lichtwoord "zuivert", wordt het een wit lichtwoord! Over het algemeen is de eigenaar van het witte lichtzwaard meestal "vrij", gehoorzaamt geen enkele alliantie en vecht alleen voor zijn eigen gevoel van vrijheid!

2022-10-05 Bekijk meer

Praten over wat zijn groene en paarse lichtzwaarden

In Star Wars zijn de meest voorkomende en bekende lichtzwaarden de blauwe, rode, paarse lichtzwaard en groene lichtzwaard, die ons helpt de twee kanten van de Force te onderscheiden. Net als andere objecten in de melkweg, vertegenwoordigen lichtzwaarden van verschillende kleuren verschillende betekenissen en worden ze door verschillende leden gebruikt, afhankelijk van hun verantwoordelijkheden (en de Force-kant waarop ze staan).

2022-09-22 Bekijk meer

DamienSabre's best verkochte en budgettaire lichtsabel

Wilt u weten welke onze best verkopende lichtzwaard is? We hebben onderzoek gedaan naar het lichtzwaard dat we per maand hebben verkocht, en we vinden verrassend genoeg dat er elke maand duizend worden verkocht, lichtzwaard, hier komt het, NO.038 RGB/Xenopixel Metal Hilt Lightsaber, FOC Heavy Dueling Lightsaber

2022-07-05 Bekijk meer

Hoe dubbelbladige lichtzwaard te gebruiken

De Double Bladed Lightsaber is een uitstekend wapen tegen veel tegenstanders. Bij elke aanval valt de speler alle vijanden in de buurt aan. Bovendien werkt de Double Bladed Lightsaber goed als werpwapen. Natuurlijk, om een zwaard te gooien, moet de speler de lichtzwaard werpvaardigheid beheersen.

2022-10-12 Bekijk meer

Wat zijn de verschillen tussen verschillende planken van het lichtzwaard?

En dit artikel zal u helpen om het grootste deel van dat probleem op te lossen. Laten we beginnen met de meest gestelde vraag: welke borden verkoopt u en wat zijn de verschillen?

2022-07-25 Bekijk meer

Veelgestelde vragen over onze lichtzwaarden

Dit artikel is bedoeld voor degenen die veel voorkomende problemen tegenkomen bij het gebruik van hun lichtzwaarden die ze van ons hebben gekocht, en we hebben de problemen in 3 secties verdeeld: licht/geluid/kern, waarin veel voorkomende problemen zijn zoals geen geluid, lichtafwijking, kan niet inschakelen... Dus dit artikel zal de snelste manier afronden om deze problemen op te lossen, en natuurlijk, als uw probleem hier niet wordt vermeld of als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen nadat u de oplossing hebt geprobeerd, neem dan gerust contact met ons op of de winkeleigenaar waar u het lichtzwaard hebt gekocht van.

2022-08-01 Bekijk meer

Bekijk meer