OVER

DAMIENSABER Damien Tech is de grootste fabrikant van lichtsabel in China, met onze eigen complete sabelproductielijn, inclusief een CNC-werkplaats (voor het produceren van onze metalen sabelhilts), een PCB-werkplaats (voor het produceren van onze sabelklankborden), een soldeerwerkplaats (voor alle bedrading en elektronica-assemblage) en een installatiewerkplaats (voor het samenstellen van de voltooide producten). Geweldig OEM-systeem Of u nu een Jedi-fan of Sith-fan bent, u kunt uw eigen aangepaste lichtzwaard ontwerpen zoals u wilt via Damiensaber. We hebben een geweldig OEM-systeem ontwikkeld waarmee we aangepaste verpakkingen, aangepaste handvatten-ontwerpen, aangepaste klankbordaanpassingen en aangepaste proffieborden en instellingen kunnen accepteren. We kunnen op verzoek ook veel andere accessoires aanpassen. Ons distributiesysteem is wereldwijd verspreid, met reparatie-en servicecentra in de meeste landen om onze productgarantie van 1 jaar te ondersteunen. Koop dus met vertrouwen! Snelle verzending We hebben ook onze eigen verpakking en rederij. Damien is een in Shenzhen gevestigd bedrijf, dat zorgt voor snelle verzending vanuit de nabijgelegen havenstad Hong Kong. Zendingen vanuit Hong Kong duren doorgaans 1-7 werkdagen met expresverzending. Dit neemt toe tot ongeveer 10-30 werkdagen over zee. We ondersteunen ook drop-shipping-bestellingen naar talloze locaties over de hele wereld en gebruiken de snelste en meest kosteneffectieve verzendmethoden voor onze bestellingen. Export naar de hele wereld De lichtzwaarden geproduceerd door Damiensaber zijn geëxporteerd naar 126 landen of regio's over de hele wereld en zijn goed ontvangen door klanten over de hele wereld. Ons doel is "Om de dromen van lichtzwaard fans overal werkelijkheid te maken", en we zullen er hard voor blijven werken.

Bekijk meer

NIEUWS

De kracht en gratie van het gevechtslichtzwaard

Het gevechtslichtzwaard is een opmerkelijk wapen dat decennialang de verbeelding van Star Wars-fans boeide. Het iconische ontwerp, gecombineerd met zijn dodelijke functionaliteit, maakt het een ontzagwekkend hulpmiddel voor krijgers in de melkweg. In dit artikel zullen we de kracht en gratie van het gevechtslichtzwaard en de betekenis ervan op het gebied van sciencefiction verkennen.

2023-09-04 Bekijk meer

De betoverende schittering van de RGB-lichtzwaard

In een sterrenstelsel ver, ver weg is het RGB-lichtzwaard een iconisch symbool van kracht en elegantie geworden. Met zijn vermogen om een spectrum van levendige kleuren uit te zenden, heeft dit wapen de verbeelding van zowel Jedi als Sith geboeid. In dit artikel zullen we de betoverende schittering van het RGB-lichtzwaard onderzoeken en ons verdiepen in de betekenis ervan in het Star Wars-universum.

2023-08-28 Bekijk meer

Crossguard Sabres: een fusie van elegantie en kracht

Crossguard-sabels, ook wel crossguard-lichtzwaarden genoemd, zijn naar voren gekomen als iconische wapens binnen het Star Wars-universum. Het is een soort lichtzwaard met extra bladen of beschermers aan weerszijden van het handvat, die een crossguard vormen. Dit onderscheidende ontwerp voegt niet alleen een visuele charme toe, maar verbetert ook de functionaliteit en gevechtsefficiëntie. In dit artikel zullen we de geschiedenis, mechanica en betekenis van crossguard sabels verkennen.

2023-08-21 Bekijk meer

Het meesterschap van de dubbele lichtzwaard

In de uitgestrekte sterrenstelsels van het Star Wars-universum is het iconische lichtzwaard een wapen dat symbool staat voor kracht, elegantie en een verbinding met de Force. Onder de verschillende lichtzwaardvormen en-stijlen valt het dubbele lichtzwaard op als een unieke en betoverende keuze. Dit artikel onderzoekt het meesterschap en het kunstenaarschap achter het hanteren van het dubbele lichtzwaard, een wapen dat vaardigheid, precisie en een diep begrip van de Force vereist.

2023-08-14 Bekijk meer

De kracht van de Force FX Lightsaber ontketenen

De Force FX Lightsaber is niet zomaar een gewoon speelgoed; het is een symbool van Jedi-kracht en brengt het iconische wapen uit Star Wars tot leven. Deze opmerkelijke creatie legt de essentie van het lichtzwaard vast, waardoor fans de Force kunnen hanteren en epische gevechten kunnen aangaan. Met zijn aandacht voor detail en realistische functies is de Force FX Lightsaber het ultieme verzamelobject geworden voor Star Wars-enthousiastelingen.

2023-08-07 Bekijk meer

The Marvel of Smooth Swing Lightsabers: A Masterpiece of Jedi Technology

Smooth Swing Lightsabers hebben een revolutie teweeggebracht in de wereld van de Jedi-technologie, waardoor wielders de kunst van lichtzwaardgevechten met ongeëvenaarde precisie en gratie kunnen beheersen. In dit artikel zullen we de fascinerende kenmerken en mechanica achter deze prachtige wapens onderzoeken die iconische symbolen van de Jedi Orde zijn geworden. De soepele swing-innovatie heeft lichtzwaardgevechten nieuw leven ingeblazen en Jedi-ridders een grotere mate van controle en vloeibaarheid in hun bewegingen gegeven.

2023-07-31 Bekijk meer

De innovatie van Proffie Lightsaber-technologie in de wereld van Jedi

In een sterrenstelsel ver, ver weg is het iconische lichtzwaard een symbool geworden van de Jedi-orde, die kracht, vaardigheid en de kracht zelf vertegenwoordigt. Eeuwenlang zijn lichtzwaarden met precisie en zorg gemaakt, maar het begin van de Proffie-lichtzwaardtechnologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop Jedi-krijgers hun mystieke wapens hanteren. Dit artikel zal de innovatieve kenmerken van het Proffie-lichtzwaard onderzoeken en zijn ongeëvenaarde vaardigheden demonstreren.

2023-07-17 Bekijk meer

Galaxy's Edge Lightsaber: de kracht van binnen aansteken

Het lichtzwaard van de Galaxy's Edge is meer dan alleen een opmerkelijk verzamelobject; het is een meeslepende ervaring waarmee Star Wars-fans in de schoenen van een Jedi of Sith kunnen stappen.

2023-07-04 Bekijk meer

Bekijk meer