OVER

DAMIENSABER Damien Tech is de grootste fabrikant van lichtsabel in China, met onze eigen complete sabelproductielijn, inclusief een CNC-werkplaats (voor het produceren van onze metalen sabelhilts), een PCB-werkplaats (voor het produceren van onze sabelklankborden), een soldeerwerkplaats (voor alle bedrading en elektronica-assemblage) en een installatiewerkplaats (voor het samenstellen van de voltooide producten). Geweldig OEM-systeem Of u nu een Jedi-fan of Sith-fan bent, u kunt uw eigen aangepaste lichtzwaard ontwerpen zoals u wilt via Damiensaber. We hebben een geweldig OEM-systeem ontwikkeld waarmee we aangepaste verpakkingen, aangepaste handvatten-ontwerpen, aangepaste klankbordaanpassingen en aangepaste proffieborden en instellingen kunnen accepteren. We kunnen op verzoek ook veel andere accessoires aanpassen. Ons distributiesysteem is wereldwijd verspreid, met reparatie-en servicecentra in de meeste landen om onze productgarantie van 1 jaar te ondersteunen. Koop dus met vertrouwen! Snelle verzending We hebben ook onze eigen verpakking en rederij. Damien is een in Shenzhen gevestigd bedrijf, dat zorgt voor snelle verzending vanuit de nabijgelegen havenstad Hong Kong. Zendingen vanuit Hong Kong duren doorgaans 1-7 werkdagen met expresverzending. Dit neemt toe tot ongeveer 10-30 werkdagen over zee. We ondersteunen ook drop-shipping-bestellingen naar talloze locaties over de hele wereld en gebruiken de snelste en meest kosteneffectieve verzendmethoden voor onze bestellingen. Export naar de hele wereld De lichtzwaarden geproduceerd door Damiensaber zijn geëxporteerd naar 126 landen of regio's over de hele wereld en zijn goed ontvangen door klanten over de hele wereld. Ons doel is "Om de dromen van lichtzwaard fans overal werkelijkheid te maken", en we zullen er hard voor blijven werken.

Bekijk meer

NIEUWS

Ken lichtzwaard Kleurbetekenissen voordat u online aangepaste Sabres kiest

De kleuren van lichtzwaarden zijn kleurrijk, wat het moeilijk maakt voor veel vrienden die online aangepaste sabels willen kiezen, maar het maakt niet uit, laten we begrijpen wat de verschillende kleuren van lichtzwaarden betekenen en kies vervolgens het lichtzwaard dat het beste bij u past.

2023-03-28 Bekijk meer

· Welke Sabre gebruikt Rey? ·

Zoals iedereen weet, is de lichtzwaardkleur voor Rey blauw. Luke's blauwe lichtzwaard, ook wel het Skywalker-lichtzwaard genoemd, was Rey's eerste lichtzwaard. Tijdens zijn gevecht met Darth Vader op Cloud City is Luke Skywalker dit lichtzwaard misplaatst. Ongeveer twintig jaar na de gebeurtenissen in Cloud City ontdekte Rey Skywalker het in een fort.

2023-03-22 Bekijk meer

Basiskennis van goedkope aangepaste duellerende lichtzwaarden

Onlangs ontdekte ik dat veel vrienden goedkope op maat gemaakte duellerende lichtzwaarden willen kopen. Voor beginnende lichtzwaardfans zijn kosteneffectieve aangepaste duellerende lichtzwaarden inderdaad de beste keuze. Laten we daarvoor meer te weten komen over lichtzwaarden. Veel mensen zijn benieuwd waarom de lichtzwaarden in de film kleurrijk zijn, en er zijn enkele officiële verklaringen. De kerncomponent van het lichtzwaard is het lichtzwaardkristal, dat een natuurlijk mineraal is, en de kleur van het blad wordt in principe bepaald door de kenmerken van het kristal.

2023-03-13 Bekijk meer

Analyse van koude kennis over aangepaste duellerende lichtzwaarden voor verzameling

Onlangs ontdekten we dat veel fans van lichtzwaarden een aantal aangepaste duellerende lichtzwaarden willen selecteren voor inzameling, maar ze weten misschien niet veel over lichtzwaarden, dus vandaag zullen we wat koude kennis over lichtzwaarden toevoegen: waar is "lichtzwaarden" van gemaakt? En gerelateerde kennis over "Kyber Crystal".

2023-03-13 Bekijk meer

De RGB Lightsaber-website introduceert wat een lichtzwaard is

De RGB-lichtzwaard-website laat u kennismaken: het lichtzwaard bestaat uit een handvat en een mes. Het blad heeft de vorm van een zwaard door een massa plasma die wordt gebonden door een sterk magnetisch veld. De energie die vrijkomt uit het handvat kan teruggevouwen worden tot het gevest. Waarom kan een magnetisch veld worden gebruikt om een plasma te "vormen"?

2023-03-01 Bekijk meer

· Damiensaber deelt verhalen over Darth Maul en Darth Maul Lightsaber ·

In het vorige artikel deelden we welke lichtzwaarden Darth Maul gebruikte in Star Wars, en introduceerden we in detail de dubbelbladige lichtzwaarden die hij gebruikte. In dit artikel zullen we doorgaan met het delen van Darth Maul en Darth Maul lichtzwaardgerelateerde verhalen.

2023-02-23 Bekijk meer

The Baselit Lightsaber Company introduceert hoe lichtzwaard werkt

Weet je hoe lichtzwaard werkt? Het baselit lightsaber-bedrijf deelt u enige kennis van lichtzwaarden. Lichtzwaarden zijn nauwelijks veranderd in de duizenden jaren dat ze door de Jedi zijn gebruikt. Kyber-kristallen zijn ideaal voor het maken van lichtzwaarden die zich concentreren en de energie van een lichtzwaardbatterij vrijgeven in een smalle, bladachtige straal (gecondenseerde energiebundeltechnologie). Het prototype van het lichtzwaard is het originele zwaard, dat een lange kabel gebruikt om verbinding te maken met het batterijpakket op de riem om het werk te behouden.

2023-02-21 Bekijk meer

· Damiensaber deelt verhalen over Darth Maul en Darth Maul Lightsabers ichol ·

De beroemde Star Wars-figuur Darth Maul speelt een belangrijke rol in het verhaal. In "Star Wars: The Phantom Menace" kwam hij aanvankelijk naar voren als een formidabele Sith-heer. Darth Maul verscheen naast deze film in zowel de televisieserie Clone Wars als Rebels.

2023-02-16 Bekijk meer

Bekijk meer