OVER

DAMIENSABER Damien Tech is de grootste fabrikant van lichtsabel in China, met onze eigen complete sabelproductielijn, inclusief een CNC-werkplaats (voor het produceren van onze metalen sabelhilts), een PCB-werkplaats (voor het produceren van onze sabelklankborden), een soldeerwerkplaats (voor alle bedrading en elektronica-assemblage) en een installatiewerkplaats (voor het samenstellen van de voltooide producten). Geweldig OEM-systeem Of u nu een Jedi-fan of Sith-fan bent, u kunt uw eigen aangepaste lichtzwaard ontwerpen zoals u wilt via Damiensaber. We hebben een geweldig OEM-systeem ontwikkeld waarmee we aangepaste verpakkingen, aangepaste handvatten-ontwerpen, aangepaste klankbordaanpassingen en aangepaste proffieborden en instellingen kunnen accepteren. We kunnen op verzoek ook veel andere accessoires aanpassen. Ons distributiesysteem is wereldwijd verspreid, met reparatie-en servicecentra in de meeste landen om onze productgarantie van 1 jaar te ondersteunen. Koop dus met vertrouwen! Snelle verzending We hebben ook onze eigen verpakking en rederij. Damien is een in Shenzhen gevestigd bedrijf, dat zorgt voor snelle verzending vanuit de nabijgelegen havenstad Hong Kong. Zendingen vanuit Hong Kong duren doorgaans 1-7 werkdagen met expresverzending. Dit neemt toe tot ongeveer 10-30 werkdagen over zee. We ondersteunen ook drop-shipping-bestellingen naar talloze locaties over de hele wereld en gebruiken de snelste en meest kosteneffectieve verzendmethoden voor onze bestellingen. Export naar de hele wereld De lichtzwaarden geproduceerd door Damiensaber zijn geëxporteerd naar 126 landen of regio's over de hele wereld en zijn goed ontvangen door klanten over de hele wereld. Ons doel is "Om de dromen van lichtzwaard fans overal werkelijkheid te maken", en we zullen er hard voor blijven werken.

Bekijk meer

NIEUWS

Beroemde filmreplica's Damiensaber verkoopt momenteel

Er wordt aangenomen dat de meeste lightsaber-fans van filmreplica-lichtzwaarden houden, omdat ze de personages uit de film erg leuk vinden. Dus wat zijn de filmreplica's die Damiensaber momenteel heeft en wat zijn de prijzen?

2022-08-15 Bekijk meer

Wat betekenen verschillende lichtsbelkleuren in Star Wars?

Verschillende lichtzwaardkleuren maken deel uit van de structuur die Lucas en anderen hebben gebouwd tijdens het wereldbouwproces voor de toegewijde Star Wars-fans. Elke kleur van een lichtzwaard heeft een speciale betekenis voor de gebruiker die misschien niet duidelijk is voor degenen die alleen de films hebben gezien.

2022-09-05 Bekijk meer

Hoe de versie van uw Xenopixel Lightsaber Board bijwerken?

In dit artikel leren we je hoe je de versie van je xenopixel-lichtzwaardbord kunt bijwerken, wat vrij eenvoudig is, de dingen die je nodig hebt zijn:

2022-07-18 Bekijk meer

Iets over de functie "Motion Control" op onze lichtzwaarden

Damiensaber is het eerste bedrijf op de markt dat bewegingscontrole heeft aangepast aan onze baselit-lichtzwaarden, wat een grote doorbraak is, het weerspiegelt dat ons R & D-en technisch niveau van een geweldige techniek is, en ten tweede vereist de realisatie van de bewegingsbesturingsfunctie een extreem gevoelige zwaartekrachtsensor, wat uiterst veeleisend is voor onze lichtzwaard-hardwareconfiguratie

2022-08-10 Bekijk meer

Wat betekenen de verschillende kleuren in lichtzwaard

Aangezien wordt vermeld dat het lichtzwaard anders zal zijn vanwege de persoonlijkheid van de caster, zal de kleur van het lichtzwaard geproduceerd door het Kyber-kristal anders zijn, dus wat voor soort persoonlijkheid vertegenwoordigen de verschillende lichtzwaardkleuren?

2022-09-30 Bekijk meer

Verschillende kleuren lichtzwaarden en bedrijfsselectie

Wit Lichtzwaard: de oorsprong van het witte lichtwoord is ook kronkelig. Het verscheen voor het eerst in het uitgebreide animatiewerk van "Films", toen de heldin Ahsoka Tano een Sith-inquisiteur versloeg en het rode lichtzwaard van de inquisiteur kreeg: wanneer Yasuka het rode lichtwoord "zuivert", wordt het een wit lichtwoord! Over het algemeen is de eigenaar van het witte lichtzwaard meestal "vrij", gehoorzaamt geen enkele alliantie en vecht alleen voor zijn eigen gevoel van vrijheid!

2022-10-05 Bekijk meer

Praten over wat zijn groene en paarse lichtzwaarden

In Star Wars zijn de meest voorkomende en bekende lichtzwaarden de blauwe, rode, paarse lichtzwaard en groene lichtzwaard, die ons helpt de twee kanten van de Force te onderscheiden. Net als andere objecten in de melkweg, vertegenwoordigen lichtzwaarden van verschillende kleuren verschillende betekenissen en worden ze door verschillende leden gebruikt, afhankelijk van hun verantwoordelijkheden (en de Force-kant waarop ze staan).

2022-09-22 Bekijk meer

Darksaber Lichtzwaard Wat u moet weten

Darksaber lightsaber is een speciaal lichtzwaard gesmeed door de eerste Mandaloriaanse Jedi die toetrad tot de Jedi Orde, Tarre Vizsla, dit oude lichtzwaard heeft een speciale vorm en legendarische ervaring, het lemmet Plat en gebogen, het darksaber-lichtzwaard heeft een scherpe punt en een zwarte buitenkant, af en toe gloeiend wit.

2022-09-28 Bekijk meer

Bekijk meer