TENTANG KAMI

DAMIENSABER Damien Tech adalah pengeluar saber cahaya terbesar di China, dengan barisan pengeluaran saber lengkap kami sendiri, termasuk bengkel CNC (untuk menghasilkan metal saber hilts kami), bengkel PCB (untuk menghasilkan soundboards saber kami), bengkel pematerian (untuk semua pendawaian dan pemasangan elektronik) dan bengkel pemasangan (untuk memasang produk siap). Sistem OEM hebat sama ada anda adalah peminat Jedi atau kipas Sith, anda boleh merancang lightsaber tersuai anda sendiri seperti yang anda suka melalui Damiensaber. Kami telah membangunkan sistem OEM hebat yang membolehkan kami menerima pembungkusan tersuai, reka bentuk hilt adat, pengubahsuaian soundboard adat, dan papan proffie adat dan tetapan. Kami juga boleh menyesuaikan banyak aksesori lain atas permintaan. Sistem pengedaran kami tersebar di seluruh dunia, dengan pusat pembaikan dan perkhidmatan di kebanyakan negara untuk menyokong jaminan produk 1 tahun kami. Jadi beli dengan yakin! Penghantaran cepat kami juga mempunyai syarikat pembungkusan dan penghantaran kami sendiri. Damien adalah syarikat berasaskan Shenzhen-yang membuat penghantaran cepat dari bandar pelabuhan berdekatan Hong Kong. Penghantaran dari Hong Kong mengambil, biasanya, 1-7 hari perniagaan dengan penghantaran ekspres. Ini meningkat kepada kira-kira 10-30 hari perniagaan tepi laut. Kami juga menyokong pesanan penghantaran drop ke lokasi yang tidak terkira banyaknya di seluruh dunia dan menggunakan kaedah penghantaran yang paling cepat dan paling kos efektif untuk pesanan kami. Eksport ke seluruh dunia lightsabers yang dihasilkan oleh Damiensaber telah dieksport ke 126 negara atau wilayah di seluruh dunia, dan telah diterima dengan baik oleh pelanggan di seluruh dunia. Matlamat kami adalah "untuk membuat impian peminat lightsaber di mana-mana realiti", dan kami akan terus bekerja keras untuknya.

melihat lebih banyak

BERITA

Filem terkenal-replika Damiensaber kini menjual

Adalah dipercayai bahawa kebanyakan peminat lightsaber menjadi lightsabers filem-replika menyebabkan mereka suka watak-watak dari filem itu banyak. Jadi apakah filem-replika Damiensaber kini mendapat dan apakah harga?


Apakah warna Lightsaber yang berbeza bermakna dalam Star Wars?

Warna lightsaber yang berbeza adalah sebahagian daripada struktur Lucas dan lain-lain yang dibina semasa proses pembinaan dunia untuk peminat Star Wars yang setia. Setiap warna tunggal lightsaber yang mempunyai kepentingan khas untuk pengguna yang mungkin tidak jelas kepada orang-orang yang hanya melihat filem-filem.


Bagaimana untuk mengemas kini versi papan Lightsaber Xenopixel anda?

Dalam artikel ini, kami akan mengajar anda bagaimana untuk mengemas kini versi papan lightsaber xenopixel anda, yang cukup mudah, perkara yang anda perlukan ialah:


Sesuatu tentang fungsi "kawalan gerakan" pada Lightsabers kami

Damiensaber adalah syarikat pertama di pasaran yang menyesuaikan kawalan gerakan ke baselit lightsabers kami, yang merupakan satu kejayaan besar, ia mencerminkan bahawa tahap R & D dan teknikal kami adalah teknik yang hebat, dan kedua, kesedaran fungsi kawalan gerakan memerlukan sensor graviti yang sangat sensitif, yang sangat menuntut untuk konfigurasi perkakasan lightsaber kami


Apa warna yang berbeza dalam Lightsword bermakna

Oleh kerana disebutkan bahawa lightsword akan berbeza kerana keperibadian kastor, warna bilah lightsaber yang dihasilkan oleh kristal Kyber akan berbeza, jadi apa jenis keperibadian yang mewakili warna lightsaber yang berbeza?


Pelbagai warna Lightswords dan pemilihan syarikat

Lightsword putih: asal usul lightsword putih juga berliku-liku. Ia mula-mula muncul dalam kerja-kerja animasi dilanjutkan "Films", apabila wirawati Ahsoka Tano mengalahkan Inquisitor Sith dan memperolehi Lightsword merah di Inquisitor: apabila Yasuka "purifies" lightsword merah, ia menjadi lightsword putih! Secara umum, pemilik lightsaber putih biasanya "percuma", tidak mematuhi mana-mana perikatan, dan hanya pergaduhan untuk rasa kebebasan sendiri!


Bercakap tentang apa yang hijau dan ungu Lightsabers

Dalam Star Wars, lightsabers yang paling biasa dan terkenal adalah lightsaber biru, merah, ungu dan lightsaber hijau, yang membantu kita membezakan kedua-dua belah tentera. Seperti benda-benda lain dalam galaksi, lightsabers warna yang berbeza mewakili makna yang berbeza dan digunakan oleh ahli-ahli yang berbeza, bergantung kepada tanggungjawab mereka (dan pihak tentera mereka berada di).


Darksaber Lightsaber apa yang anda perlu tahu

Darksaber lightsaber adalah lightsaber khas yang dipalsukan oleh Jedi Mandalorian pertama untuk menyertai pesanan Jedi, Tarre Vizsla, lightsaber purba ini mempunyai bentuk khas dan pengalaman legenda, bilah rata dan melengkung, lightsaber darksaber mempunyai titik tajam dan luaran hitam, kadang-kadang bercahaya putih.


melihat lebih banyak