за нас

ДАМИНСЕБЕР Демиен Тек е најголемиот производител на светло во Кина, со нашата целосна сабер производство, Вклучувајќи ја и работилницата на ЦНЦ (за создавање на нашите метал сабер хитки), компјутерска работилница (за создавање на нашите сабер звукови ), работилница за сала (за сите прислушување и електронски собрание) и работилница за инсталација (за собирање на завршените производи). Прекрасен OEM Систем, без разлика дали си обожавател на Џедај или Сит, Можеш да ја дизајнираш својата сопствена сопствена сопствена светлина како што сакаш преку Даминсебер. Развивме одличен OEM систем кој ни овозможува да прифатиме сопствени пакети, сопствени дизајни. Сопствени модификации на звукот, и сопствени плочки и поставувања. Исто така, можеме да ги прилагодиме многу други акцесори по барање. Нашиот систем за дистрибуција е раширен низ целиот свет, со центар за поправка и услуги во повеќето земји, за да ја поддржат нашата 1 годишна гаранција на производите. Тогаш купувај со доверба! Брзо испраќање, исто така, имаме сопствена компанија за пакети и испраќање. Дамијан е претпријатие со седиште на Шенџен, која прави брзо брзо бродови од блискиот пристаниште во Хонг Конг. Пратката од Хонг Конг обично добиваат 1-7 денови со експресни бродови. Ова се зголемува на околу 10-30 денови по море. Исто така, ги поддржуваме тргнувањата за бројни локации во светот и ги искористиме најбрзите и најскапилните методи за нашите наредби. .. Извезувајќи го целиот Свет. и беа добро примени од клиентите низ светот. Нашата цел е „Да направиме соништата на обожавателите на светлост насекаде во реалност“ и ќе продолжиме да работиме напорно за тоа.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Моќта и љубовта на борбата светилкар


Месмеризички брилијанс на РГБ светилер.


Учителот на двајцата светилкар


Силниот ФX Lightsaber не е само обична играчка, туку симбол на џедаи моќ. Ја донесе Јеховиното оружје од Ѕвездени војни. Оваа извонредна креација го фаќа суштинсот на светлината, овозможувајќи ги обожавателите да ја вршат Силата и да се вклучат во епски битки. Со своето внимание кон деталите и реални карактеристики, Силниот ФX Lightsaber стана конечно собирање за ентузијастите на Ѕвездите војни.


Зачудување на лесна светлина: Ремек дело на Џеди технологија.

Слабиот Светички светилки го револуционираа светот на џедаи технологијата, Дозволувајќи им на луѓето да ја совладаат уметноста на светлината борба со неразлична прецизност и милост. Во оваа статија, Ќе ги истражуваме фасцинантните карактеристики и механичарите зад овие прекрасни оружја, кои станаа иконични симболи на Џеди. ... Лажната иновација дише нов живот во битките на светлост, Ја обезбедувате витезите на Џедаи со подобрен ниво на контрола и течност во нивните движења.


Иновацијата на профијс светлосабер технологија во светот на Џедиј

Во галаксијата далеку, далеку, иконскиот светлосабер стана симбол на џедаите, кој претставува моќ. Вештини, и самата сила. Со векови, светлосаберите се создадени со прецизност и грижа. Ама зората на технологијата на профифи ја револуционализира начинот на кој Џедаи војниците ја користат својата мистична оружје. Оваа статија ќе ги истражи иновативните карактеристики на светлината на профи, покажувајќи нејзините неспоредливи способности.


Галакси е светла-сајтер: печување на силата во внатре.


Гледај Повеќе