за нас

ДАМИНСЕБЕР Демиен Тек е најголемиот производител на светло во Кина, со нашата целосна сабер производство, Вклучувајќи ја и работилницата на ЦНЦ (за создавање на нашите метал сабер хитки), компјутерска работилница (за создавање на нашите сабер звукови ), работилница за сала (за сите прислушување и електронски собрание) и работилница за инсталација (за собирање на завршените производи). Прекрасен OEM Систем, без разлика дали си обожавател на Џедај или Сит, Можеш да ја дизајнираш својата сопствена сопствена сопствена светлина како што сакаш преку Даминсебер. Развивме одличен OEM систем кој ни овозможува да прифатиме сопствени пакети, сопствени дизајни. Сопствени модификации на звукот, и сопствени плочки и поставувања. Исто така, можеме да ги прилагодиме многу други акцесори по барање. Нашиот систем за дистрибуција е раширен низ целиот свет, со центар за поправка и услуги во повеќето земји, за да ја поддржат нашата 1 годишна гаранција на производите. Тогаш купувај со доверба! Брзо испраќање, исто така, имаме сопствена компанија за пакети и испраќање. Дамијан е претпријатие со седиште на Шенџен, која прави брзо брзо бродови од блискиот пристаниште во Хонг Конг. Пратката од Хонг Конг обично добиваат 1-7 денови со експресни бродови. Ова се зголемува на околу 10-30 денови по море. Исто така, ги поддржуваме тргнувањата за бројни локации во светот и ги искористиме најбрзите и најскапилните методи за нашите наредби. .. Извезувајќи го целиот Свет. и беа добро примени од клиентите низ светот. Нашата цел е „Да направиме соништата на обожавателите на светлост насекаде во реалност“ и ќе продолжиме да работиме напорно за тоа.

Гледај Повеќе

Вести

Познатиот филм- реплики Деминсебер моментално продава.

Се верува дека повеќето обожаватели на светлосабер се во филм- репликати заради тоа што многу ги сакаат ликовите од филмот. Значи, кои се филмовите кои ги добива Деменсабер и какви се цените?


Што значат различни светлосни бои во ѕвездите?

Различни бои на светлост се дел од структурата Лукас и други изградени за време на процесот на градење на светот за посветените. Навивачи на Ѕвездите војни. Секоја боја на светлосабер има посебен значење за корисникот кој можеби не е очигледно за оние кои ги виделе само филмовите.


Како да ја ажурираш верзијата на вашата Xenopixel Светлаберер од таблата?

Во оваа статија, ние ќе ве научиме како да ја ажурираш вашата верзија на вашиот ксенопиксел светлатар, Што е лесно, работите што ти требаат е:


Нешто во врска со функцијата "Моционална контрола" на нашите светилки.

Даменесебер е првата компанија на пазарот која го адаптира контролот на движењето на нашите садови, што е голем пробив. Покажува дека нашето Р&Д и техничко ниво е од голема технологија, а второ, успевањето на функцијата на контрола на движење бара екстремно осетлива гравитација. кој е исклучително бара за конфигурација на хардверот на светлост.


Што значат различните бои во светлозборот

Бидејќи се спомнува дека светлошкиот мечот ќе биде различен поради личноста на кастерот, Бојата на сечилото на светлината која е создадена од кристалот Кајбер ќе биде поинаква.


Разни бои на Светлгови и избор на компанијата

Бела светлина: Потеклото на белиот светлозбор е исто така страшно. Првпат се појави во проширената анимација на „Филки“, кога хероинот Ахsokа Тано го порази Сит инквизитор. и го добив Црвениот светилник на Инквизиторот: Кога Јасука ќе го "перификува" црвениот светлозбор, станува бела светлина! Општо земено, сопственикот на белиот светлосабер обично е "слободен", не се слуша ниту еден сојуз. и се бори само за неговото чувство за слобода!


Зборувај за тоа што се зелени и виолетни светлос

Во Ѕвездени војни, најчестите и најпознатите светлози се сините, црвени, виолетовиот светлосман и зелен светлоз, Што ни помага да ги разликуваме двете страни на Силата. Како и другите предмети во галаксијата, светлината со различни бои претставуваат различни значења и се користат од различни членови, Во зависност од нивните одговорности (и страната на силата на кои се).


Темрсна лесна е сѐ што треба да знаеш

Тенкsaber светлатабер е специјален светлосман кој го фалсификува првиот Мандалијан Џедај кој се приклучи во џедаите. Тарре Визла, овој древен светлосаб има посебен облик и легендарно искуство, неговиот сечило и кривен. Темна-сајберот има остри точка и црно надворешно, понекогаш светка бела.


Гледај Повеќе