RóLUNK

Damiensaber damien tech a legnagyobb fényszablya gyártó kínában, a saját teljes szablya gyártósorunk, beleértve a cnc műhely (előállítására a fém szablya talpak), egy pcb műhely (szablya hanglemezeink előállítására), egy öntözőműhely (minden vezetékes és elektronikai összeszerelésre) és egy telepítési műhely (az elkészült termékek összeszerelésére). Fantasztikus oem rendszer akár egy jedi ventilátor vagy sith ventilátor, akkor tervezze meg a saját egyéni fénykardot, ahogy tetszik a damiensaber. Kifejlesztettünk egy fantasztikus oem rendszert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadja az egyéni csomagolást, az egyéni hilt terveket, az egyéni hanglemez módosításokat és az egyéni proffie táblát és beállításokat. Kérésre sok más tartozékot is testreszabhatunk. A disztribúciós rendszerünk világszerte elterjedt, a javítási és szerviz központok a legtöbb országban, hogy támogassa a 1 éves termék garancia. Gyors szállítás van saját csomagolás és hajózási cég is. Damien egy shenzhen székhelyű cég-amely teszi a gyors szállítás a közeli kikötőváros hong kong. A küldemények hongkongból jellemzően 1-7 munkanapot vesznek az express hajózással. Ez körülbelül 10-30 munkanapra nő a tengeren. Mi is támogatja drop szállítási megrendelések számtalan helyen világszerte, és használja a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb szállítási módszerek a megrendelések. Export az egész világba a damiensaber által termelt fénynyelőket a világ 126 országába vagy régiójába exportálták, és a világ ügyfelei jól fogadták. Célunk az, hogy „ mindenütt valósággá tegyük a fénykardrajongók álmait ”, és továbbra is keményen dolgozunk érte.

mutass többet

SAJTóSZOBA

A harci fénykard ereje és kegyelme

A harci fénykarda egy figyelemre méltó fegyver, amely évtizedekig magával ragadta a star wars rajongók képzeletét. Ikonikus kialakítása, a halálos funkcionalitással kombinálva, a galaxis harcosainak elbűvölő eszközévé teszi. Ebben a cikkben feltárjuk a harci fénykardnak erejét és kegyelmét és annak jelentőségét a science fiction birodalmában.

2023-09-04 mutass többet

Az rgb fénykard elragadó ragyogása

2023-08-28 mutass többet

Crossguard sabres: az elegancia és a hatalom fúziója

2023-08-21 mutass többet

A kettős fénykard mastery

2023-08-14 mutass többet

A force fx fénykard erejének elengedése

A force fx lightsaber nem csak egy közönséges játék; ez a jedi erő szimbóluma, amely az ikonikus fegyvert a csillagok háborújából életre kelti. Ez a figyelemre méltó alkotás megragadja a fénykarda lényegét, lehetővé téve a rajongók számára, hogy az erőt és epikus csatákban vegyen részt. A részletek és a reális jellemzők figyelmével a force fx lightsaber a star wars szerelmeseinek végső gyűjtőjévé vált.

2023-08-07 mutass többet

The marvel of smooth swing lightsabers: a masterpiece of jedi technology

A sima lengéscsillapítók forradalmasították a jedi technológia világát, lehetővé téve a tulajdonosok számára, hogy páratlan pontossággal és kegyelemmel elsajátítsák a fénykardharc művészetét. Ebben a cikkben, akkor vizsgálja meg a lenyűgöző jellemzői és mechanika mögött ezek a kiváló fegyverek, amelyek lettek ikonikus szimbólumok a jedi rend. A smooth swing innováció új életet lélegzett a lightsaber csatákba, így a jedi lovagok fokozott szintű irányítást és folyamatosságot nyújtottak mozgásukban.

2023-07-31 mutass többet

A proffie lightsaber technológia innovációja a jedi világában

Egy messze, messze lévő galaxisban az ikonikus fénykarda a jedi rend jelképévé vált, amely a hatalmat, a készséget és magát az erőt képviseli. Évszázadokon át a fényszórókat precíziósan és gondosan készítették, de a proffie fénykardtechnológia hajnal forradalmasította azt, ahogy a jedi harcosok a misztikus fegyvereiket viselték. Ez a cikk tanulmányozza a proffie lightsaber innovatív jellemzőit, bemutatva páratlan képességeit.

2023-07-17 mutass többet

Galaxy's edge lightsaber: meggyújtva az erő belül

A galaxy's edge lightsaber több, mint csak egy figyelemre méltó gyűjthető; ez egy magával ragadó élmény, amely lehetővé teszi a star wars rajongók, hogy lépjen be a cipő egy jedi vagy sith.

2023-07-04 mutass többet

mutass többet