RóLUNK

Damiensaber damien tech a legnagyobb fényszablya gyártó kínában, a saját teljes szablya gyártósorunk, beleértve a cnc műhely (előállítására a fém szablya talpak), egy pcb műhely (szablya hanglemezeink előállítására), egy öntözőműhely (minden vezetékes és elektronikai összeszerelésre) és egy telepítési műhely (az elkészült termékek összeszerelésére). Fantasztikus oem rendszer akár egy jedi ventilátor vagy sith ventilátor, akkor tervezze meg a saját egyéni fénykardot, ahogy tetszik a damiensaber. Kifejlesztettünk egy fantasztikus oem rendszert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadja az egyéni csomagolást, az egyéni hilt terveket, az egyéni hanglemez módosításokat és az egyéni proffie táblát és beállításokat. Kérésre sok más tartozékot is testreszabhatunk. A disztribúciós rendszerünk világszerte elterjedt, a javítási és szerviz központok a legtöbb országban, hogy támogassa a 1 éves termék garancia. Gyors szállítás van saját csomagolás és hajózási cég is. Damien egy shenzhen székhelyű cég-amely teszi a gyors szállítás a közeli kikötőváros hong kong. A küldemények hongkongból jellemzően 1-7 munkanapot vesznek az express hajózással. Ez körülbelül 10-30 munkanapra nő a tengeren. Mi is támogatja drop szállítási megrendelések számtalan helyen világszerte, és használja a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb szállítási módszerek a megrendelések. Export az egész világba a damiensaber által termelt fénynyelőket a világ 126 országába vagy régiójába exportálták, és a világ ügyfelei jól fogadták. Célunk az, hogy „ mindenütt valósággá tegyük a fénykardrajongók álmait ”, és továbbra is keményen dolgozunk érte.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Híres film-replikák damiensaber jelenleg értékesíti

Úgy gondolják, hogy a legtöbb fénykardrajongó a film-replika fénynyelők miatt tetszik a karakterek a film egy csomó. Tehát mik a film-replikák damiensaber jelenleg van, és mik az árak?

2022-08-15 mutass többet

Mit jelentenek a különböző fénykardszínek a star wars-ban?

A különböző fénykardszínek a lucas és mások a világépítés során épített struktúra részét képezik az elkötelezett star wars rajongók számára. A fénykardnak minden egyes színe különös jelentőséggel bír a felhasználó számára, amely nem lehet nyilvánvaló azoknak, akik csak a filmeket látták.

2022-09-05 mutass többet

Hogyan frissítsük a xenopixel fénykardfólia verzióját?

Ebben a cikkben megtanuljuk, hogyan lehet frissíteni a xenopixel fénykardfólia verzióját, ami elég egyszerű, amire szüksége van:

2022-07-18 mutass többet

Valami a "mozgásvezérlés" funkcióról a fényszóróinkon

Damiensaber az első cég a piacon, aki alkalmazkodott mozgásellenőrzés a mi baselit fénynyelők, ami egy nagy áttörés, ez tükrözi, hogy a k + f és a technikai szint nagy technika, másodszor, a mozgásvezérlő funkció megvalósítása rendkívül érzékeny gravitációs érzékelőt igényel, ami rendkívül igényes a fénykardhardver konfigurációnk számára

2022-08-10 mutass többet

Mit jelentenek a különböző színek a lightsword

Mivel megemlítik, hogy a fényszó a görgő személyisége miatt más lesz, a kyber kristály által előállított fénykard penge színe más lesz, tehát milyen személyiségeket képviselnek a különböző fénykardszínek?

2022-09-30 mutass többet

Különböző színek a lightswords és a cég kiválasztása

Fehér fényszó: a fehér világosság eredete is kanyargós. Először a "films" kiterjesztett animációs munkájában jelent meg, amikor a hősnő ahsoka tano legyőzött egy sith inkvizítort, és megszerezte az inkvizítor vörös fényszóját: amikor yasuka "megtisztítja" a vörös fényszót, fehér fényszóvá válik! Általában a fehér fénykarda tulajdonosa általában "szabad", nem engedelmeskedik semmilyen szövetségnek, és csak a saját szabadságérzetéért harcol!

2022-10-05 mutass többet

Beszéljen arról, hogy mi a zöld és a lila fények

A csillagok háborújában a leggyakoribb és legismertebb fénykarcsók a kék, a piros, a lila fénykarda és a zöld fénykarda, ami segít megkülönböztetni az erő két oldalát. A galaxis más objektumaihoz hasonlóan a különböző színű világítótestek is különböző jelentéseket képviselnek, és különböző tagok használják őket, felelősségük (és az erőoldaluktól függően).

2022-09-22 mutass többet

Darksaber lightsaber mit kell tudni

A darksaber lightsaber egy különleges fénykarda, amelyet az első mandaloriánus jedi kovácsolt, hogy csatlakozzon a jedi rendhez, tarre vizsla-hoz, ez az ősi fénykardnak különleges alakja és legendás élménye van, pengéje lapos és ívelt, a sötétkardos fénykardnak éles pontja és fekete külseje van, esetenként fénylő fehér.

2022-09-28 mutass többet

mutass többet