RóLUNK

Damiensaber damien tech a legnagyobb fényszablya gyártó kínában, a saját teljes szablya gyártósorunk, beleértve a cnc műhely (előállítására a fém szablya talpak), egy pcb műhely (szablya hanglemezeink előállítására), egy öntözőműhely (minden vezetékes és elektronikai összeszerelésre) és egy telepítési műhely (az elkészült termékek összeszerelésére). Fantasztikus oem rendszer akár egy jedi ventilátor vagy sith ventilátor, akkor tervezze meg a saját egyéni fénykardot, ahogy tetszik a damiensaber. Kifejlesztettünk egy fantasztikus oem rendszert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy elfogadja az egyéni csomagolást, az egyéni hilt terveket, az egyéni hanglemez módosításokat és az egyéni proffie táblát és beállításokat. Kérésre sok más tartozékot is testreszabhatunk. A disztribúciós rendszerünk világszerte elterjedt, a javítási és szerviz központok a legtöbb országban, hogy támogassa a 1 éves termék garancia. Gyors szállítás van saját csomagolás és hajózási cég is. Damien egy shenzhen székhelyű cég-amely teszi a gyors szállítás a közeli kikötőváros hong kong. A küldemények hongkongból jellemzően 1-7 munkanapot vesznek az express hajózással. Ez körülbelül 10-30 munkanapra nő a tengeren. Mi is támogatja drop szállítási megrendelések számtalan helyen világszerte, és használja a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb szállítási módszerek a megrendelések. Export az egész világba a damiensaber által termelt fénynyelőket a világ 126 országába vagy régiójába exportálták, és a világ ügyfelei jól fogadták. Célunk az, hogy „ mindenütt valósággá tegyük a fénykardrajongók álmait ”, és továbbra is keményen dolgozunk érte.

mutass többet

SAJTóSZOBA

Ismerje meg a lightsaber color jelentéseket az online custom sabers kiválasztás előtt

A fényszórók színessége színes, ami megnehezíti sok barátot, akik online egyéni szablyákat szeretnének választani, de nem számít, megértsük, hogy a fényszórók különböző színei mit jelentenek, és akkor válassza ki a fénykardot, amely a legjobban illik.

2023-03-28 mutass többet

· Melyik szablyát használja rey? ·

Mint mindenki számára ismert, a rey fénykardszíne kék. Luke kék fénykardja, amit néha skywalker-fénykardnak is neveznek, rey első fénykardja volt. A cloud cityben darth vaderrel vívott csatája során luke skywalker tévesen elhelyezte ezt a fénykardot. Körülbelül húsz évvel a cloud city eseményei után rey skywalker egy erődben fedezte fel.

2023-03-22 mutass többet

Alapismeretek az olcsó egyéni párbajtőrvívások

Nemrég azt találtam, hogy sok barát szeretne vásárolni olcsó egyéni párbajtőrvívások. A kezdő fénykardrajongók számára a költséghatékony egyéni párbajtőrvívók valóban a legjobb választás. Sokan kíváncsiak arra, hogy miért színes a filmben szereplő fényszórók, és vannak hivatalos magyarázatok. A fénykard magkomponense a fénykard kristály, amely természetes ásványi anyag, és a penge színét alapvetően a kristály jellemzői határozzák meg.

2023-03-13 mutass többet

Elemzés hideg tudás az egyéni párbajtőrvívások gyűjtésre

2023-03-13 mutass többet

Az rgb lightsaber honlapja bemutatja, mi a lightsaber

The RGB lightsaber website will introduce to you: the lightsaber is composed of a hilt and a blade. The blade is shaped like a sword by a mass of plasma bound by a strong magnetic field. The energy released from the hilt can be folded back to the hilt. Why can a magnetic field be used to "shape" a plasma?

2023-03-01 mutass többet

· Damiensaber megosztás történetek darth maul és darth maul fénykarddal

Az előző cikkben megosztottuk, hogy darth maul melyik fénykarikát használta a csillagok háborújában, és részletesen bevezette az általa használt kettős pengéjű fénykarikákat. Ebben a cikkben továbbra is megosztjuk darth maul és darth maul fénykarddal kapcsolatos történeteit.

2023-02-23 mutass többet

A baselit lightsaber cég bemutatja, hogyan működik a lightsaber

Tudod, hogyan működik a fénykarda? A baselit lightsaber cég megosztja önt néhány ismerete fénykarcsók. A világítótestek alig változtak az ezres évek alatt, amelyeket a jediek használtak. A kyber kristályok ideálisak olyan világítótestek létrehozására, amelyek a fénykardból származó akkumulátorból koncentrálnak és felszabadítják az energiát egy keskeny, pengékszerű gerendába (kondenzált energiassugár-technológia). A fénykard prototípusa az eredeti kard, amely hosszú kábelt használ, hogy csatlakozzon az akkumulátorhoz az övön, hogy fenntartsa a munkát.

2023-02-21 mutass többet

· Damiensaber megosztás történetek darth maul és darth maul lightsabers

A híres star wars figura darth maul jelentős szerepet játszik az elbeszélésben. A "star wars: the phantom menace" című filmben eleinte félelmetes sith nagyúrként tűnt fel. Darth maul mind a klón háborúk, mind a lázadók televíziós sorozatában szerepelt e film mellett.

2023-02-16 mutass többet

mutass többet