O NAMA

DAMIENSABER Damien Tech je najveći proizvođač svjetlosnog sablja u Kini, s našom kompletnom sabljovom uključujući CNC radionicu (za proizvodnju naših metalnih sabljika), PCB radionicu (za proizvodnju naših sabljnih zvučnih pločica) ), radionica za lemljenje (za sve žice i elektronike) i instalacijsku radionicu (za montažu dovršenih proizvoda). Izvanredan OEM sistem Bilo da ste obožavatelj Jedai ili Sith, Možete dizajnirati vlastiti svjetlosni sabljak kako želite preko Damiensabera. Razvili smo odličan OEM sustav koji nam omogućava da prihvatimo prilagođene pakiranja, prilagođene dizajne ruke, prilagođene izmjene zvučne ploče, i prilagođene proffie ploče i postavke. Također možemo prilagoditi mnoge druge dodatke na zahtjev. Naš distribucijski sustav je širom svijeta, s popravak i servisnim centrima u većini zemalja za podršku naše 1 godišnje jamstvo proizvoda. Pa kupi sa samopouzdanjem! Fast Shipping Imamo i vlastitu ambalažu i brodsku tvrtku. Damien je Shenzhen-based tvrtka - koja čini za brzo dostavljanje iz obližnje lučkog grada Hong Kong. Pošiljke iz Hong Konga uzimaju, obično, 1-7 radnih dana s ekspresnim brodovima. To se povećava na oko 10-30 radnih dana po moru. Također podržavamo narudžbe za isporuku na brojne lokacije diljem svijeta i koristiti najbrže i najučinkovitije metode dostave za naše narudžbe . Izvoz u cijeli svijet Svjetlosne mačeve koje je proizveo Damiensaber izvoze u 126 zemalja ili regija širom svijeta, i dobro su primili klijenti širom svijeta. Naš cilj je “Učiniti snove ljubitelja svjetlosnih sabljaka stvarnosti” i nastavit ćemo naporno raditi za to.

vidi više

VIJESTI

Moć i milost borbenog svetlost

Borbena svjetlosna sablja je izvanredno oružje koje je decenijama privuklo maštu navijača Star Warsa. Njegov ikonski dizajn, u kombinaciji sa njegovom smrtonosnom funkcionalnošću, Èini ga alatom za ratnike u galaksiji. U ovom članku, istražit ćemo moć i milost borbenog svjetlosnog sablja i njegov značaj u području znanstvene fantastike.

2023-09-04 vidi više

Ozbiljna briljantnost RGB svjetleća

U dalekoj, dalekoj galaksiji, RGB svjetlosni mač postao je ikonski simbol moći i elegancije. S sposobnošæu da emituje spektar živih boja, Ovo oružje je očaralo maštu Jedaija i Sitha. U ovom èlanku, istražit æemo oèaravajuæu briljant RGB svjetlosnog sablja i ušiti u njegovo znaèenje u svemiru Ratova Zvjezda.

2023-08-28 vidi više

Crossguard Saberi: spojivanje elegancije i moći i elegancije

Križavni sabljici, poznati i kao ukrsna svjetlosna sablja, su se pojavili kao ikonsko oružje u univerzumu Ratova Zvezda. To je vrsta svjetlosnog sablja koja ima dodatne oštrice ili stražare s obje strane drške, koji formiraju križar. Ovaj karakteristični dizajn ne samo da dodaje vizualni šarm, već i poboljšava njegovu funkcionalnost i borbenu učinkovitost. U ovom članku istražit ćemo povijest, mehaniku i značenje križarskih sablja.

2023-08-21 vidi više

Gospodarstvo dvostrukog svetlosta

U ogromnim galaksijama u svemiru Ratova Zvezdanih, ikonski svjetlosni mač je oružje koje simbolizuje moć, eleganciju, i vezu sa Silom. Među različitim oblicima i stilovima svjetlosnog sablja, dvojni svjetlosni sablja ističe kao jedinstven i očaravajući izbor. Ovaj članak istražuje majstoriju i umetništvu koja se nalazi iza rukovanja dvostrukog svjetlosnog sablja, oružja koje zahtijeva vještinu, preciznost, i duboko razumijevanje Sile.

2023-08-14 vidi više

Oslobađanje snage Sile FX Lightsabera

Force FX Lightsaber nije samo obična igračka, to je simbol Jedi moći, oživljavanje ikonskog oružja iz Ratova zvezda. Ova izuzetna kreacija uhvati suštinu svjetlosnog sablja, omogućavajući navijačima da upravljaju Silom i sudjeluju u epskim bitkama. Sa svojom pažnjom na detalje i realne obilježja, Force FX Lightsaber je postala ultimativna kolekcionarna za ljubitelje Ratova Zvjezda.

2023-08-07 vidi više

Čudo glatkih ljuljača svjetla: remek djelo Jedi tehnologije.

Glatki ljuljaci su revolucionirali svijet Jedi tehnologije, Omoguæavajuæi vlasnicima da savladaju umetnost borbe svjetlosnih maèa bez usporedbe preciznosti i milosti. U ovom članku, istražit ćemo fascinantne značajke i mehanike iza ovog izvrsnog oružja koje su postale ikonske simbole Jedi Orda. -Jesam. Glatka inovacija je udahnula novi život u bitke svjetlosnih mača, Obezbeðujuæi vitezovima Jedaija pojaèan nivo kontrole i fluidnosti u njihovim pokretima.

2023-07-31 vidi više

Inovacija Proffie Lightsaber tehnologije u svijetu Jedai

U galaksiji dalekoj, dalekoj, ikonska svjetlosna sablja je postala simbol Reda Jedai, predstavlja moć, vještina, i sama sila. Vekovima, svjetlosni maèevi su izrađeni preciznošæu i pažnju, Ali svitanje Proffieove tehnologije svjetlosnog sablja revolucioniralo je naèin na koji Jedi ratnici nose svoje mistièno oružje. Ovaj će članak istražiti inovativne značajke Proffie svjetlosnog sablja, prikazujući njegove neprimjerene sposobnosti.

2023-07-17 vidi više

Galaxy's Edge Saber: Paljenje Sile unutar se

Galaxy's Edge svjetlosni mač je više od samo izvanredne kolekcionarke; To je iskustvo koje dozvoljava navijačima Zvezdanih Warsa da zakorače u cipele Jedija ili Sitha.

2023-07-04 vidi više

vidi više