O NAMA

DAMIENSABER Damien Tech je najveći proizvođač svjetlosnog sablja u Kini, s našom kompletnom sabljovom uključujući CNC radionicu (za proizvodnju naših metalnih sabljika), PCB radionicu (za proizvodnju naših sabljnih zvučnih pločica) ), radionica za lemljenje (za sve žice i elektronike) i instalacijsku radionicu (za montažu dovršenih proizvoda). Izvanredan OEM sistem Bilo da ste obožavatelj Jedai ili Sith, Možete dizajnirati vlastiti svjetlosni sabljak kako želite preko Damiensabera. Razvili smo odličan OEM sustav koji nam omogućava da prihvatimo prilagođene pakiranja, prilagođene dizajne ruke, prilagođene izmjene zvučne ploče, i prilagođene proffie ploče i postavke. Također možemo prilagoditi mnoge druge dodatke na zahtjev. Naš distribucijski sustav je širom svijeta, s popravak i servisnim centrima u većini zemalja za podršku naše 1 godišnje jamstvo proizvoda. Pa kupi sa samopouzdanjem! Fast Shipping Imamo i vlastitu ambalažu i brodsku tvrtku. Damien je Shenzhen-based tvrtka - koja čini za brzo dostavljanje iz obližnje lučkog grada Hong Kong. Pošiljke iz Hong Konga uzimaju, obično, 1-7 radnih dana s ekspresnim brodovima. To se povećava na oko 10-30 radnih dana po moru. Također podržavamo narudžbe za isporuku na brojne lokacije diljem svijeta i koristiti najbrže i najučinkovitije metode dostave za naše narudžbe . Izvoz u cijeli svijet Svjetlosne mačeve koje je proizveo Damiensaber izvoze u 126 zemalja ili regija širom svijeta, i dobro su primili klijenti širom svijeta. Naš cilj je “Učiniti snove ljubitelja svjetlosnih sabljaka stvarnosti” i nastavit ćemo naporno raditi za to.

vidi više

VIJESTI

Znati Lightsaber Boja značenja prije odabira Online posebne Saberse

Boje svjetlosnih sablja su šareni, što čini otežano za mnoge prijatelje koji žele odabrati online posebne sablje, Ali to nije bitno, hajde da shvatimo šta razlièite boje svjetlosnih sablja znaèe, i onda izaberi svjetlosni mač koji ti najbolje odgovara.

2023-03-28 vidi više

·Koji Saber koristi Rey?

Kao što je poznato svima, boja svjetlosnog sablja za Rey je plava. Lukeov plavi svjetlosni mač, ponekad naziva Skywalker svjetlosni mač, bio je Rejev prvi svjetlosni sab. Tokom bitke s Darth Vaderom na Cloud City, Luke Skywalker je izgubio ovu svjetlosnu mač. Oko dvadeset godina nakon događaja u Cloud Cityju, Rey Skywalker ga je otkrio u tvrđavi.

2023-03-22 vidi više

Osnovna znanja o jeftini prilagođeni dvostruko svjetlost

Nedavno sam otkrio da mnogi prijatelji žele kupiti jeftine naručitelje svjetlosnih sablja. Za početnike ljubitelja svjetlosnog sablja, troškovno učinkoviti prilagođeni duel svjetlosni sablji su zaista najbolji izbor. Prije toga, naučimo o svjetlosnim mačevima. Mnogi su radoznali zašto su svjetlosni sablji u filmu šareni, a postoje neka službena objašnjenja. Jezgra komponenta svjetlosnog sablja je kristal svjetlosnog sablja, koji je prirodni mineral, a boja oštrice je u osnovi odreðena karakteristikama kristala.

2023-03-13 vidi više

Analiza hladnog znanja o prilagođenim dueling svjetlosnih sablja za prikupljanje svjetlosnih sablja

Nedavno smo otkrili da mnogi ljubitelji svjetlosnih sablja žele odabrati neke prilagođene dvobojne svjetlosne sablje za prikupljanje, Ali oni možda ne znaju mnogo o svjetlosnim maèevima, pa æemo danas dodati neko hladno znanje o svjetlosnim maèevima: Od èega je saèinjena? I povezano znanje o "Kyber Crystal".

2023-03-13 vidi više

RGB web stranica Lightsaber uvode šta je svjetlosni je

Web stranica svjetlosnog sablja RGB će vam predstaviti: svjetlosna sablja sastoji se od drške i oštrice. Oštrica je u obliku mača mase plazme vezane jakim magnetnim poljem. Energija otpuštena iz drške može se sastaviti natrag u dršku. Zašto se magnetno polje može koristiti za "oblikovanje" plazme?

2023-03-01 vidi više

·Damiensaber Share Priče o Darth Maul i Darth Maul Lightsaber s ·

U prethodnom èlanku, delili smo koje svjetlosne maèeve Darth Maul koristi u Ratovima Zvezda, i detaljno je uveo dvostruke svjetlosne sablje koje je koristio. U ovom članku, nastavit ćemo dijeliti priče Darth Maul i Darth Maul svjetlosni sablja.

2023-02-23 vidi više

Osnovna tvrtka za svjetlost uvodi kako djeluje Lightsaber.

Znaš li kako svetlosna sablja radi? Osnovna kompanija sa svjetlosnog sablja podijelila vam nešto znanja o svjetlosnim maèevima. Svijetljivci su se jedva promijenili u tisućama godina koje su ih koristili Jedi. Kiber kristali su idealni za stvaranje svjetlosnih sablja koji se koncentriraju i oslobađaju energiju iz baterije svjetlosnih sablja u usku mačku. i oštrica slična snopa (tehnologija kondenziranog energetskog snopa). Prototip svjetlosnog mača je originalni mač, koji koristi dugački kabel za povezivanje na baterijskom pakiranju na pojasu za održavanje rada.

2023-02-21 vidi više

·Damiensaber dijeli priče o Darth Maul i Darth Maul svjetlosoblje r ·

Poznati ratovi Zvezda Darth Maul ima značajnu ulogu u prièi. U "The Fantoms Menace", u početku se pojavio kao strašan Sith lord. Darth Maul se pojavio i u televizijskoj seriji Klonovi i pobunjenici pored ovog filma.

2023-02-16 vidi više

vidi više