O NAMA

DAMIENSABER Damien Tech je najveći proizvođač svjetlosnog sablja u Kini, s našom kompletnom sabljovom uključujući CNC radionicu (za proizvodnju naših metalnih sabljika), PCB radionicu (za proizvodnju naših sabljnih zvučnih pločica) ), radionica za lemljenje (za sve žice i elektronike) i instalacijsku radionicu (za montažu dovršenih proizvoda). Izvanredan OEM sistem Bilo da ste obožavatelj Jedai ili Sith, Možete dizajnirati vlastiti svjetlosni sabljak kako želite preko Damiensabera. Razvili smo odličan OEM sustav koji nam omogućava da prihvatimo prilagođene pakiranja, prilagođene dizajne ruke, prilagođene izmjene zvučne ploče, i prilagođene proffie ploče i postavke. Također možemo prilagoditi mnoge druge dodatke na zahtjev. Naš distribucijski sustav je širom svijeta, s popravak i servisnim centrima u većini zemalja za podršku naše 1 godišnje jamstvo proizvoda. Pa kupi sa samopouzdanjem! Fast Shipping Imamo i vlastitu ambalažu i brodsku tvrtku. Damien je Shenzhen-based tvrtka - koja čini za brzo dostavljanje iz obližnje lučkog grada Hong Kong. Pošiljke iz Hong Konga uzimaju, obično, 1-7 radnih dana s ekspresnim brodovima. To se povećava na oko 10-30 radnih dana po moru. Također podržavamo narudžbe za isporuku na brojne lokacije diljem svijeta i koristiti najbrže i najučinkovitije metode dostave za naše narudžbe . Izvoz u cijeli svijet Svjetlosne mačeve koje je proizveo Damiensaber izvoze u 126 zemalja ili regija širom svijeta, i dobro su primili klijenti širom svijeta. Naš cilj je “Učiniti snove ljubitelja svjetlosnih sabljaka stvarnosti” i nastavit ćemo naporno raditi za to.

vidi više

VIJESTI

Poznati film-replicas Damiensaber se trenutno prodaje

Vjeruje se da je većina ljubitelja svjetlosnog sablja u film-replik svjetlosne sablje jer oni vole likove iz filma puno. Dakle, što su film-replice koje Damiensaber trenutno dobio i koje su cijene?

2022-08-15 vidi više

Što različite boje svjetlosti znači u ratovima zvijezda?

Različite boje svjetlosnog sablja dio su strukture Lucasa i ostalih izgrađenih tijekom procesa svjetske gradnje za posvećene Navijači Star Warsa. Svaka boja svjetlosnog sablja ima poseban značaj za korisnika što možda nije očito onima koji su samo gledali filmove.

2022-09-05 vidi više

Kako ažurirati verziju Vaše Xenopixel Lightsaber ploče?

U ovom èlanku, mi æemo vas nauèiti kako da ažurirate vašu verziju vaše ksenopikselske ploèe svjetlosnog sablja. što je prilièno lako, stvari koje ti trebaju su:

2022-07-18 vidi više

Nešto u vezi s funkcijom "kontrolom pokreta" na našim svjetlostima.

Damiensaber je prva tvrtka na tržištu koja je prilagodila kontrolu pokreta na naše osnovne svjetlosne sablje, što je veliki proboj, Ona odražava da je naš istraživanje i razvoj i tehnički nivo od velike tehnike, a drugo, realizacija funkcije kontrole pokreta zahtijeva izuzetno osjetljiv senzor gravitacije, koji je izuzetno zahtjevan za našu konfiguraciju svjetlosnog mačka

2022-08-10 vidi više

Što znači različite boje u svjetlosti

Pošto se spominje da će svjetlosna maca biti drugačija zbog ličnosti kastera, Boja oštrice svjetlosnog sablja koju proizvodi Kyber kristal æe biti drugaèija, pa kakvu osobnost predstavlja različite boje svjetlosnih sablja?

2022-09-30 vidi više

Razne boje svjetlosti i tvrtka selekcija

White Lightsword: Porijeklo bijele svjetiljke također je tortuous. Prvi put se pojavio u produženom animacijskom radu "Filma", kada je heroina Ahsoka Tano pobijedila Sith Inkvizitora. i dobio crvenu svjetlost: Kada Yasuka "očisti" crvenu svjetiljku, to postaje bijela svjetiljka! Općenito, vlasnik bijelog svjetlosnog sablja je obično "slobodan", ne sluša nikakav savez, i bori se samo za svoj osjećaj slobode!

2022-10-05 vidi više

Razgovarajte o tome što su zelene i ljubičaste svjetlost

U Zvezdanim ratovima, najčešći i najpoznatiji svjetlosni sablji su plavi, crveni, ljubičasti svjetlosni mač i zeleni svjetlosni mač. Što nam pomaže da razlikujemo dvije strane Sile. Kao i drugi objekti u galaksiji, svjetlosni sablji različitih boja predstavljaju različita značenja i koriste se od strane različitih članova, Ovisno o njihovim odgovornostima (i na strani Sile su na).

2022-09-22 vidi više

Darksaber Lightsaber ono što trebaš znati.

Tamna sablja je posebna svjetlosna sablja koju je iskovao prvi Mandalorijanski Jedi koji je pridružio Jedi redu. Tarre Vizla, ova drevna svjetlosna sablja ima poseban oblik i legendarno iskustvo, oštrica ravna i zakrivljena, Tamni Saber svjetlosni sab ima oštru točku i crnu vanjsku, povremeno sjaje bijelo.

2022-09-28 vidi više

vidi više