TIETOJA

DAMIENSABER Damien Tech on Kiinan suurin vaalean sapelin valmistaja, jolla on oma täydellinen sapeli tuotantolinja, CNC-työpaja (metallisen sapelin hylkien tuottamista varten)), juottokorja (kaikki johdot ja elektroniikka kokoonpano) ja asennustyöpaja (valmistettujen tuotteiden kokoamista varten). Hieno OEM-järjestelmä Olitpa jedi- tai Sith-fani, Voit suunnitella omia valosapeliä, kuten haluat Damiensaberin kautta. Olemme kehittäneet loistavan OEM-järjestelmän, jonka avulla voimme hyväksyä mukautettuja pakkauksia, mukautettuja hilt-suunnitelmia, mukautetut äänitaulun muutokset ja mukautetut proffie-taulut ja asetukset. Voimme myös muokata monia muita lisävarusteita pyynnöstä. Jakelujärjestelmämme on levinnyt maailmanlaajuisesti, jossa korjaus- ja palvelukeskukset useimmissa maissa tukea meidän 1 vuoden tuotetuki. Joten osta itsevarmuudella! Nopeasti toimitus Meillä on myös oma pakkaus- ja kuljetusyhtiö. Damien on Shenzhen-pohjainen yritys - joka tekee nopean kuljetuksen läheisestä satamakaupungista Hong Kong. Lähetykset Hongkongista kestävät, tyypillisesti, 1-7 arkipäivää pikalähetyksellä. Tämä lisääntyy noin 10-30 arkipäivään merittä. Tuemme myös pudota toimitustilauksia lukemattomiin paikkoihin maailmanlaajuisesti ja hyödyntää nopeimpia ja kustannustehokkaimpia toimitusmenetelmiä tilaukseemme. .. Vienti koko maailman Damiensaberin tuottamat valosat on viety 126 maahan tai alueeseen ympäri maailmaa, ja ovat hyvin vastaanottaneet asiakkaat ympäri maailmaa. Tavoitteenamme on ”Tehdä valosapelien unelmat kaikkialla totta”, ja jatkamme kovasti työskentelyä sen eteen.

Katso lisää

UUTISET

Tiedä Lightsaber Väri merkitykset ennen kuin valita Online Custom Saberss

Värit valosapelit ovat värikkäitä, mikä vaikeuttaa monia ystäviä, jotka haluavat valita online mukautettuja sapelejä, Mutta sillä ei ole väliä. Valitse sitten valosapeli, joka sopii sinulle parhaiten.

2023-03-28 Katso lisää

·Mitä Saber käyttää Rey?

Kuten kaikille tiedetään, valosapelin väri Rey on sininen. Luken sininen valosapeli oli Reyn ensimmäinen valosapeli. Taistelussaan Darth Vaderin kanssa Cloud Cityssä Luke Skywalker hukkasi tämän valosapelin. Noin kaksikymmentä vuotta Cloud Cityn tapahtumien jälkeen Rey Skywalker löysi sen linnoituksesta.

2023-03-22 Katso lisää

Perustietämys Halvat Custom Dueling Lightsabers hallussa

Äskettäin huomasin, että monet ystävät haluavat ostaa halpoja kaksintaistelua varten. Aloittelijan valosapeliä varten kustannustehokkaat valosapelit ovat todellakin paras valinta. Ennen sitä opetellaan valosapelejä. Monet ihmiset ovat uteliaita siitä, miksi elokuvan valosapelit ovat värikkäitä, ja on olemassa joitakin virallisia selityksiä. Keskeinen osa valosa on valosakide, joka on luonnollinen mineraali, ja terän väri määräytyy periaatteessa kristallin ominaisuudet.

2023-03-13 Katso lisää

Analyysi kylmän tietämyksen mukautettuja kaksintaistelua valaisimet keräystä varten

Äskettäin havaitsimme, että monet valosapelien fanit haluavat valita joitakin mukautettuja kaksintaistelua varten. Mutta he eivät ehkä tiedä paljon valosapeleistä, joten tänään lisäämme kylmää tietoa valosapeleistä: Mistä "valosabers" on tehty? Ja siihen liittyvää tietoa "Kyber Crystal".

2023-03-13 Katso lisää

RGB Lightsaber Verkkosivusto esittelee mitä Lightsaber on

RGB valosapelin sivusto esittelee sinulle: valosapeli koostuu kahjasta ja terästä. Terän muotoinen plasmamassa, joka sitoo vahva magneettikenttä. Kahjasta vapautettu energia voidaan taittaa takaisin kahviin. Miksi magneettikenttä voidaan käyttää "muokkaamaan" plasmaa?

2023-03-01 Katso lisää

·Damiensaber Share Tarinat Darth Maulista

Edellisessä kirjoituksessa jaoimme, mitä valosakeita Darth Maul käytti Star Warsissa, ja esitteli yksityiskohtaisesti kaksinkertaiset valosapelit, joita hän käytti. Tässä artikkelissa, jatkamme jakaa Darth Maul ja Darth Maul valosapeliin liittyviä tarinoita.

2023-02-23 Katso lisää

Lähtökohtaisen valosuhteen yritys esittelee miten Lightsaber toimii

Tiedätkö, miten valosapeli toimii? Valon valaiseva valosapeli yhtiö jakaa teille tietoa valosäikeistä. He ovat juuri muuttuneet tuhansien vuosien aikana. Kyber-kristallit ovat ihanteellisia kehittämään valosapeliä, jotka keskittyvät ja vapauttavat energian valosägiparista kapeaksi. ja terän kaltainen säde (kondensoitu energiasäde teknologia). Valosaeläimen prototyyppi on alkuperäinen miekka, joka käyttää pitkän kaapelin yhdistämiseen paristopakettiin vyön ylläpitämään työtä.

2023-02-21 Katso lisää

·Damiensaber Share Tarinat Darth Maulista

Famous Star Wars kuva Darth Maul on merkittävä rooli kertomuksessa. "Star Wars: The Phantom Menace", hän aluksi esiintyi valtava Sithin lordi. Darth Maul ilmestyi sekä kloonisodat että kapinalliset televisiosarjassa tämän elokuvan lisäksi.

2023-02-16 Katso lisää

Katso lisää