TIETOJA

DAMIENSABER Damien Tech on Kiinan suurin vaalean sapelin valmistaja, jolla on oma täydellinen sapeli tuotantolinja, CNC-työpaja (metallisen sapelin hylkien tuottamista varten)), juottokorja (kaikki johdot ja elektroniikka kokoonpano) ja asennustyöpaja (valmistettujen tuotteiden kokoamista varten). Hieno OEM-järjestelmä Olitpa jedi- tai Sith-fani, Voit suunnitella omia valosapeliä, kuten haluat Damiensaberin kautta. Olemme kehittäneet loistavan OEM-järjestelmän, jonka avulla voimme hyväksyä mukautettuja pakkauksia, mukautettuja hilt-suunnitelmia, mukautetut äänitaulun muutokset ja mukautetut proffie-taulut ja asetukset. Voimme myös muokata monia muita lisävarusteita pyynnöstä. Jakelujärjestelmämme on levinnyt maailmanlaajuisesti, jossa korjaus- ja palvelukeskukset useimmissa maissa tukea meidän 1 vuoden tuotetuki. Joten osta itsevarmuudella! Nopeasti toimitus Meillä on myös oma pakkaus- ja kuljetusyhtiö. Damien on Shenzhen-pohjainen yritys - joka tekee nopean kuljetuksen läheisestä satamakaupungista Hong Kong. Lähetykset Hongkongista kestävät, tyypillisesti, 1-7 arkipäivää pikalähetyksellä. Tämä lisääntyy noin 10-30 arkipäivään merittä. Tuemme myös pudota toimitustilauksia lukemattomiin paikkoihin maailmanlaajuisesti ja hyödyntää nopeimpia ja kustannustehokkaimpia toimitusmenetelmiä tilaukseemme. .. Vienti koko maailman Damiensaberin tuottamat valosat on viety 126 maahan tai alueeseen ympäri maailmaa, ja ovat hyvin vastaanottaneet asiakkaat ympäri maailmaa. Tavoitteenamme on ”Tehdä valosapelien unelmat kaikkialla totta”, ja jatkamme kovasti työskentelyä sen eteen.

Katso lisää

UUTISET

Voima ja armo taistelevat Lightsaber.

Taistelussa on merkittävä ase, joka kiehtoi Star Warsin fanien mielikuvitusta vuosikymmenten ajan. Sen ikoninen suunnittelu yhdistettynä tappavaan toimintaan, Se tekee siitä kunnioitusta innoittavan työkalun galaksin sotureille. Tässä kirjoituksessa tutkimme taisteluvalasen voimaa ja armoa ja sen merkitystä tieteiskirjallisuuden alueella.

2023-09-04 Katso lisää

RGB valosuhteen loistava loistavuus

Kaukana olevassa galaksissa RGB:n valosapelistä on tullut valon ja eleganssin symboli. Kyky lähettää eläviä värejä. Tämä ase on kiihdyttänyt sekä Jedien että Sithin mielikuvituksen. Tässä kirjoituksessa tutkimme RGB:n valosapelin lumoavaa loistavaa loistavaa loistoa ja kaivaudumme sen merkitykseen Star Wars universumissa.

2023-08-28 Katso lisää

Crossguard Sabers: yhdistelmä Eleganssiä ja voimaa

Ristivartijat, joita tunnetaan myös ristivartijat, ovat syntyneet ikonisiksi aseiksi Tähtisodan universumissa. Se on eräänlaista valosapeliä, jossa on ylimääräisiä teriä tai suojia kummallakin puolella kummankin puolella ja muodostaa ristiimi. Tämä erottuva suunnittelu ei vain lisää visuaalista viehätysvoimaa, vaan myös parantaa sen toimivuutta ja torjua tehokkuutta. Tässä kirjoituksessa tutkimme historiaa, mekaniikkaa ja merkitystä ristivartijat.

2023-08-21 Katso lisää

Kaksinkertaisen valosuhteen mestaruus

2023-08-14 Katso lisää

Vapauttamalla voiman FX Lightsaber voimaa

2023-08-07 Katso lisää

Ihme sileä Swing Lightsabers: mestariteos Jedi-teknologia

Smooth Swing Lightsabers on mullistanut jeditteknologian maailman. Jotta he voisivat hallita valosapelin taistelua verrattomalla tarkkuudella ja armolla. Tässä artikkelissa: tutkimme kiehtovia ominaisuuksia ja mekaniikka näiden upeiden aseiden takana, jotka ovat tulleet ikonisiksi symboleiksi Jedi Ordin symbolit - Mitä? Sujuva innovaatio on puhaltanut uutta elämää valosägi taisteluihin. Tarjoamalla jedi-ratkaisuja paremman hallinnan ja sujuvuuden heidän liikkeissään.

2023-07-31 Katso lisää

Proffie Lightsaber Technology Innovaatio Jedin maailmassa

Kaukaisessa galaksissa ikonisesta valosapelistä on tullut jedi-järjestyksen symboli. taito ja itse voima. Vuosisatojen ajan on tehty tarkkuutta ja huolellista. Mutta Proffien valosapeliteknologia on mullistanut, miten jedisoturit käyttävät mystisiä aseitaan. Tässä artikkelissa tarkastellaan Proffien valosapelin innovatiivisia ominaisuuksia ja esitellään sen vertaansa vailla olevia kykyjä.

2023-07-17 Katso lisää

Galaxyn reuna valosuva: sytyttää voiman sisällä

Galaksin reuna on enemmän kuin merkittävä keräily. Se on kokemus, jonka avulla Star Wars fanit voivat astua jedin tai Sithin kenkiin.

2023-07-04 Katso lisää

Katso lisää