Πληροφορίες για τη

DAMIENSABER Damien Tech είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σπαθιών στην Κίνα, με τη δική μας πλήρη γραμμή παραγωγής σπαθιών, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαστηρίου CNC (για την παραγωγή μεταλλικών σπαθιών μας), ενός εργαστηρίου PCB), ένα εργαστήριο συγκόλλησης (για όλες τις καλωδίωσης και τις ηλεκτρονικές συναρμολόγηση) και ένα εργαστήριο εγκατάστασης (για τη συναρμολόγηση των ολοκληρωμένων προϊόντων). Υπέροχο σύστημα OEM Είτε είστε οπαδός των Jedi ή των Sith, Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας φωτόσπαθο όπως θέλετε μέσω Damiensaber. Έχουμε αναπτύξει ένα καταπληκτικό σύστημα OEM που μας επιτρέπει να δεχτούμε προσαρμοσμένες συσκευασίες, προσαρμοσμένα σχέδια λαβής, προσαρμοσμένες τροποποιήσεις soundboard και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις proffie. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε πολλά άλλα αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος. Το σύστημα διανομής μας είναι εξαπλωμένο σε όλο τον κόσμο, με κέντρα επισκευής και εξυπηρέτησης στις περισσότερες χώρες για την υποστήριξη του 1 έτους προϊόντος μας. Αγοράστε με αυτοπεποίθηση! Γρήγορη αποστολή Έχουμε επίσης τη δική μας εταιρεία συσκευασίας και ναυτιλιακής. Damien είναι μια Shenzhen εταιρεία - η οποία καθιστά για γρήγορη αποστολή από την κοντινή πόλη του Χονγκ Κονγκ. Οι αποστολές από το Χονγκ Κονγκ παίρνουν, συνήθως, 1-7 εργάσιμες ημέρες με ταχεία ναυτιλία. Αυτό αυξάνεται σε περίπου 10-30 εργάσιμες ημέρες από τη θάλασσα. Επίσης υποστηρίζουμε παραγγελίες πτώση αποστολής σε αμέτρητες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και να χρησιμοποιήσουν τις ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους αποστολής για τις παραγγελίες μας .. Εξαγωγή σε Ολόκληρο Κόσμο Τα φωτόσπαθα που παράγεται από τον Damiensaber έχουν εξαχθεί σε 126 χώρες ή περιοχές σε όλο τον κόσμο, και έχουν υποδεχθεί καλά από πελάτες σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι «να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των οπαδών του φωτόσπαθου» και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Η δύναμη και η χάρη του μάχη φωτός


Η φωτεινή φωτεινότητα του RGB φωτεινό

Σε ένα γαλαξία μακριά, μακριά, το φωτόσπαθο RGB έχει γίνει ένα εικονικό σύμβολο δύναμης και κομψότητας. Με την ικανότητά του να εκπέμπει ένα φάσμα ζωντανών χρωμάτων, Αυτό το όπλο έχει αγαπήσει τη φαντασία τόσο των Τζεντάι όσο και των Σιθ. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τη μαγευτική λαμπρότητα του φωτόσπαθου RGB και θα ξεσπάσουμε τη σημασία του στο σύμπαν των Star Wars.


Στρατιωτικοί σιδηροδρομικοί, γνωστοί και ως διασταυρωμένα φωτόσπαθα, έχουν εμφανιστεί ως εικονικά όπλα μέσα στο σύμπαν των Άστρων. Είναι ένας τύπος φωτόσπαθου που διαθέτει επιπλέον λεπίδες ή φύλακες σε κάθε πλευρά της λαβής, σχηματίζοντας μια διασταυροφυλακή. Αυτός ο διακριτικός σχεδιασμός όχι μόνο προσθέτει μια οπτική γοητεία αλλά και ενισχύει τη λειτουργικότητά του και την καταπολέμηση της αποτελεσματικότητας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε την ιστορία, τη μηχανική και τη σημασία των διασταυρωτών στρατιωτών.


Η κυριαρχία του Διπλού Φωτισμού.

Στους τεράστιους γαλαξίες του Σύμπαντος των Άστρων, το εικονικό φωτόσπαθο είναι ένα όπλο που συμβολίζει την εξουσία, την κομψότητα, και μια σύνδεση με τη Δύναμη. Ανάμεσα στις διάφορες μορφές και στυλ φωτός, το διπλό φωτόσπαθο ξεχωρίζει ως μοναδική και μαγευτική επιλογή. Αυτό το άρθρο εξερευνά την κυριαρχία και την τέχνη πίσω από το χειρισμό του διπλού φωτόσπαθου, ένα όπλο που απαιτεί ικανότητα, ακρίβεια, και μια βαθιά κατανόηση της Δύναμης.


Απελευθέρωση της ισχύος της δύναμης FX φωτός


Το θαύμα των ομαλών φωτεινών φωτεινών: Ένα αριστούργημα της τεχνολογίας Jedi

Οι ομαλοί φωτεινοί φωτεινοί έκαναν επανάσταση στον κόσμο της τεχνολογίας των Jedi, Επιτρέποντας στους υπάλληλους να κυριαρχούν την τέχνη της μάχης με απαράμιλλη ακρίβεια και χάρη. Σε αυτό το άρθρο, Θα εξερευνήσουμε τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά και μηχανικά πίσω από αυτά τα εξαιρετικά όπλα που έχουν γίνει εικονικά σύμβολα του Jedi Ord. Ρε. Η ομαλή καινοτομία έχει αναπνέει νέα ζωή σε μάχες φωτόσπαθο, Παρέχοντας ιππότες Τζεντάι ενισχυμένο επίπεδο ελέγχου και ρευστότητας στις κινήσεις τους.


Η καινοτομία της τεχνολογίας Proffie Lightsaber στον κόσμο των Jedi

Σε ένα γαλαξία μακριά, μακριά, το εικονικό φωτόσπαθο έγινε σύμβολο της Τάξης των Τζεντάι, αντιπροσωπεύοντας την εξουσία, ικανότητα, και η ίδια η δύναμη. Για αιώνες, τα φωτόσπαθα έχουν κατασκευαστεί με ακρίβεια και φροντίδα, Αλλά η αυγή της τεχνολογίας του φωτόσπαθου Proffie έκανε επανάσταση όπως οι πολεμιστές των Jedi κρατούν τα μυστικά τους όπλα. Αυτό το άρθρο θα διερευνήσει τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του φωτόσπαθου Proffie, παρουσιάζοντας τις απαράμιλλες ικανότητές του.


Το φωτεινό άκρο του Galaxy: ανάφλεξη της δύναμης εντός

Το φωτόσπαθο του Γαλαξία είναι κάτι παραπάνω από ένα αξιόλογο συλλεκτικό. Είναι μια βυθιστική εμπειρία που επιτρέπει στους οπαδούς του Star Wars να μπουν στα παπούτσια ενός Jedi ή Sith.


Δείτε περισσότερα