Πληροφορίες για τη

DAMIENSABER Damien Tech είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σπαθιών στην Κίνα, με τη δική μας πλήρη γραμμή παραγωγής σπαθιών, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαστηρίου CNC (για την παραγωγή μεταλλικών σπαθιών μας), ενός εργαστηρίου PCB), ένα εργαστήριο συγκόλλησης (για όλες τις καλωδίωσης και τις ηλεκτρονικές συναρμολόγηση) και ένα εργαστήριο εγκατάστασης (για τη συναρμολόγηση των ολοκληρωμένων προϊόντων). Υπέροχο σύστημα OEM Είτε είστε οπαδός των Jedi ή των Sith, Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας φωτόσπαθο όπως θέλετε μέσω Damiensaber. Έχουμε αναπτύξει ένα καταπληκτικό σύστημα OEM που μας επιτρέπει να δεχτούμε προσαρμοσμένες συσκευασίες, προσαρμοσμένα σχέδια λαβής, προσαρμοσμένες τροποποιήσεις soundboard και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις proffie. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε πολλά άλλα αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος. Το σύστημα διανομής μας είναι εξαπλωμένο σε όλο τον κόσμο, με κέντρα επισκευής και εξυπηρέτησης στις περισσότερες χώρες για την υποστήριξη του 1 έτους προϊόντος μας. Αγοράστε με αυτοπεποίθηση! Γρήγορη αποστολή Έχουμε επίσης τη δική μας εταιρεία συσκευασίας και ναυτιλιακής. Damien είναι μια Shenzhen εταιρεία - η οποία καθιστά για γρήγορη αποστολή από την κοντινή πόλη του Χονγκ Κονγκ. Οι αποστολές από το Χονγκ Κονγκ παίρνουν, συνήθως, 1-7 εργάσιμες ημέρες με ταχεία ναυτιλία. Αυτό αυξάνεται σε περίπου 10-30 εργάσιμες ημέρες από τη θάλασσα. Επίσης υποστηρίζουμε παραγγελίες πτώση αποστολής σε αμέτρητες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και να χρησιμοποιήσουν τις ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους αποστολής για τις παραγγελίες μας .. Εξαγωγή σε Ολόκληρο Κόσμο Τα φωτόσπαθα που παράγεται από τον Damiensaber έχουν εξαχθεί σε 126 χώρες ή περιοχές σε όλο τον κόσμο, και έχουν υποδεχθεί καλά από πελάτες σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι «να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των οπαδών του φωτόσπαθου» και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Διάσημοι Movie-replicas Damiensaber είναι αυτή τη στιγμή που πωλούνται προς το παρόν.

Πιστεύεται ότι οι περισσότεροι οπαδοί φωτόσπαθος είναι σε ταινία αναπαραγωγή φωτόσπαθα γιατί τους αρέσουν οι χαρακτήρες από την ταινία πολύ. Λοιπόν, ποιες είναι οι ταινίες που πήρε ο Damiensaber και ποιες είναι οι τιμές;


Τι σημαίνουν διαφορετικά χρώματα φωτός στον πόλεμο των Άστρων;

Διαφορετικά χρώματα φωτόσπαθος αποτελούν μέρος της δομής Λούκας και άλλα χτίστηκαν κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας οικοδόμησης διαδικασίας για τους αφοσιωμένους Οι οπαδοί του Star Wars. Κάθε χρώμα του φωτόσπαθου έχει μια ιδιαίτερη σημασία για τον χρήστη που μπορεί να μην είναι προφανές σε όσους έχουν δει μόνο τις ταινίες.


Πώς να ενημερώσετε την έκδοση του Xenopixel Lightsaber Board σας;

Σε αυτό το άρθρο, θα σας διδάξουμε πώς να ενημερώσετε την έκδοση της φωτόσπαθής σας xenopixel, που είναι αρκετά εύκολο, τα πράγματα που χρειάζεσαι είναι:


Κάτι σχετικά με τη λειτουργία "Έλεγχος κινήσεων" στο φωτεινό μας

Η Damiensaber είναι η πρώτη εταιρεία στην αγορά που προσάρμοσε τον έλεγχο κίνησης στα βασικά φωτεινά σπαθιά μας, που είναι μια μεγάλη εξέλιξη, αντανακλά ότι η Ε&Α και το τεχνικό μας επίπεδο είναι μεγάλης τεχνικής, και δεύτερον, η υλοποίηση της λειτουργίας ελέγχου κίνησης απαιτεί εξαιρετικά ευαίσθητο αισθητήρα βαρύτητας, η οποία είναι εξαιρετικά απαιτητική για τη διαμόρφωση υλικού μας φωτόσπαθο


Τι σημαίνει τα διαφορετικά χρώματα στο φωτόνι

Δεδομένου ότι αναφέρεται ότι θα είναι διαφορετικό λόγω της προσωπικότητας του ρίπτη, Το χρώμα του φωτόσπαθου που παράγεται από τον κρύσταλλο Κύμπερ θα είναι διαφορετικό, οπότε τι είδους προσωπικότητα αντιπροσωπεύουν τα διαφορετικά χρώματα φωτόσπαθο;


Διάφορα χρώματα των Lightswords και την επιλογή της εταιρείας

White Lightsword: Η προέλευση του λευκού λευκού φωτισμού είναι επίσης φυσιολογική. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο εκτεταμένο έργο κινουμένων σχεδίων των ταινιών, όταν η ηρωίδα Ahsoka Tano νίκησε έναν Ιεροεξεταστή Sith. και απέκτησε το κόκκινο φωτό του Ιεροεξεταστή: Όταν η Yasuka "καθαρίζει" το κόκκινο φωτάκι, γίνεται ένα λευκό σπαθί! Γενικά, ο ιδιοκτήτης του λευκού φωτόσπαθου είναι συνήθως "ελεύθερος", δεν υπακούει σε καμία συμμαχία, και παλεύει μόνο για την αίσθηση της ελευθερίας του!


Μιλήστε για το τι είναι πράσινο και μωβ φωτός

Στο Star Wars, τα πιο κοινά και γνωστά φωτόσπαθα είναι το μπλε, κόκκινο, μωβ φωτόσπαθο και πράσινο φωτόσπαθο, που μας βοηθά να διακρίνουμε τις δύο πλευρές της Δύναμης. Όπως και άλλα αντικείμενα στον γαλαξία, τα φωτόσπαθα διαφορετικών χρωμάτων αντιπροσωπεύουν διαφορετικές σημασίες και χρησιμοποιούνται από διαφορετικά μέλη, ανάλογα με τις ευθύνες τους (και με την πλευρά της δύναμης είναι).


Darksaber Lightsaber τι πρέπει να γνωρίζετε.

Το σκούρο φωτόσπαθο είναι ένα ειδικό φωτόσπαθο που σφυρηλατήθηκε από τους πρώτους Μανταλοριανούς Τζεντάι που εντάχθηκε στο Τάγμα των Τζεντάι. Tarre Vizsla, αυτό το αρχαίο φωτόσπαθο έχει ένα ιδιαίτερο σχήμα και θρυλική εμπειρία, τη λεπίδα της επίπεδη και καμπυλωμένη, το σκούρο φωτόσπαθο έχει ένα αιχμηρό σημείο και ένα μαύρο εξωτερικό, περιστασιακά λαμπερό λευκό.


Δείτε περισσότερα