Πληροφορίες για τη

DAMIENSABER Damien Tech είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σπαθιών στην Κίνα, με τη δική μας πλήρη γραμμή παραγωγής σπαθιών, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαστηρίου CNC (για την παραγωγή μεταλλικών σπαθιών μας), ενός εργαστηρίου PCB), ένα εργαστήριο συγκόλλησης (για όλες τις καλωδίωσης και τις ηλεκτρονικές συναρμολόγηση) και ένα εργαστήριο εγκατάστασης (για τη συναρμολόγηση των ολοκληρωμένων προϊόντων). Υπέροχο σύστημα OEM Είτε είστε οπαδός των Jedi ή των Sith, Μπορείτε να σχεδιάσετε το δικό σας φωτόσπαθο όπως θέλετε μέσω Damiensaber. Έχουμε αναπτύξει ένα καταπληκτικό σύστημα OEM που μας επιτρέπει να δεχτούμε προσαρμοσμένες συσκευασίες, προσαρμοσμένα σχέδια λαβής, προσαρμοσμένες τροποποιήσεις soundboard και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις proffie. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε πολλά άλλα αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος. Το σύστημα διανομής μας είναι εξαπλωμένο σε όλο τον κόσμο, με κέντρα επισκευής και εξυπηρέτησης στις περισσότερες χώρες για την υποστήριξη του 1 έτους προϊόντος μας. Αγοράστε με αυτοπεποίθηση! Γρήγορη αποστολή Έχουμε επίσης τη δική μας εταιρεία συσκευασίας και ναυτιλιακής. Damien είναι μια Shenzhen εταιρεία - η οποία καθιστά για γρήγορη αποστολή από την κοντινή πόλη του Χονγκ Κονγκ. Οι αποστολές από το Χονγκ Κονγκ παίρνουν, συνήθως, 1-7 εργάσιμες ημέρες με ταχεία ναυτιλία. Αυτό αυξάνεται σε περίπου 10-30 εργάσιμες ημέρες από τη θάλασσα. Επίσης υποστηρίζουμε παραγγελίες πτώση αποστολής σε αμέτρητες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και να χρησιμοποιήσουν τις ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους αποστολής για τις παραγγελίες μας .. Εξαγωγή σε Ολόκληρο Κόσμο Τα φωτόσπαθα που παράγεται από τον Damiensaber έχουν εξαχθεί σε 126 χώρες ή περιοχές σε όλο τον κόσμο, και έχουν υποδεχθεί καλά από πελάτες σε όλο τον κόσμο. Στόχος μας είναι «να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των οπαδών του φωτόσπαθου» και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γι' αυτό.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Γνωρίζουμε το χρώμα έννοιες πριν την επιλογή σε απευθείας σύνδεση προσαρμοσμένες Saberss

Τα χρώματα των φωτόσπαθων είναι πολύχρωμα, γεγονός που καθιστά δύσκολο για πολλούς φίλους που θέλουν να επιλέξουν σε απευθείας σπαθιά, Αλλά δεν έχει σημασία, ας καταλάβουμε τι σημαίνουν τα διαφορετικά χρώματα των φωτόσπαθων, και μετά επιλέξτε το φωτόσπαθο που σας ταιριάζει καλύτερα.


·Ποιο Σάμπερ χρησιμοποιεί τον Ρέι;

Όπως είναι γνωστό σε όλους, το χρώμα φωτόσπαθου για το Ρέι είναι μπλε. Το μπλε φωτόσπαθο του Λουκ, μερικές φορές αναφέρεται ως το φωτόσπαθο Σκάιγουοκερ, ήταν το πρώτο φωτόσπαθο του Ρέι. Κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον Darth Vader στο Cloud City, ο Luke Skywalker έχασε αυτό το φωτόσπαθο. Περίπου είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της Cloud City, ο Rey Skywalker το ανακάλυψε σε ένα φρούριο.


Βασική γνώση των Φτηνών Προσαρμοσμένων Δεσμευτικών φωτός

Πρόσφατα, διαπίστωσα ότι πολλοί φίλοι θέλουν να αγοράσουν φτηνά μονομαχικά φωτόσπαθα. Για τους αρχάριους ανεμιστήρες, οικονομικά αποτελεσματικά προσαρμοσμένα φωτόσπαθα είναι η καλύτερη επιλογή. Πριν από αυτό, ας μάθουμε για τα φωτόσπαθα. Πολλοί άνθρωποι είναι περίεργοι γιατί τα φωτόσπαθα στην ταινία είναι πολύχρωμα, και υπάρχουν κάποιες επίσημες εξηγήσεις. Το βασικό συστατικό του φωτόσπαθου είναι το κρύσταλλο του φωτόσπαθου, το οποίο είναι ένα φυσικό ορυκτό, και το χρώμα της λεπίδας καθορίζεται βασικά από τα χαρακτηριστικά του κρύσταλλου.


Ανάλυση της ψυχρής γνώσης για τα προσαρμοσμένα φωτόσπαθα για συλλογή

Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι πολλοί οπαδοί των φωτόσπαθων θέλουν να επιλέξουν κάποια προσαρμοσμένα φωτόσπαθα για συλλογή, Αλλά μπορεί να μην ξέρουν πολλά για τα φωτόσπαθα, έτσι σήμερα θα προσθέσουμε κάποια κρύα γνώση για τα φωτόσπαθα: Από τι είναι φτιαγμένο "φωτός"; Και σχετικές γνώσεις για το "Κάιμπερ Κρύσταλ".


Η ιστοσελίδα RGB φωτεινής ιστοσελίδας εισαγάγει τι είναι

Η ιστοσελίδα φωτός RGB θα σας παρουσιάσει: το φωτόσπαθο αποτελείται από μια λαβή και μια λεπίδα. Η λεπίδα έχει σχήμα σπαθί από μια μάζα πλάσματος που δεσμεύεται από ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο. Η ενέργεια που απελευθερώνεται από τη λαβή μπορεί να διπλωθεί πίσω στην λαβή. Γιατί ένα μαγνητικό πεδίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να "διαμορφώσει" ένα πλάσμα;


·Damiensaber Share Stories σχετικά με την Darth Maul και την Darth Maul

Στο προηγούμενο άρθρο, μοιραστήκαμε ποια φωτόσπαθα που χρησιμοποιούσε ο Darth Maul στο Star Wars, και εισήγαγε λεπτομερώς τα διπλά λεπίδες φωτόσπαθα που χρησιμοποίησε. Σε αυτό το άρθρο, θα συνεχίσουμε να μοιραστούμε Darth Maul και Darth Maul ιστορίες σχετικές με φωτόσπαθο.


Η βασική εταιρεία φωτεινών εισαγάγει πώς λειτουργεί το φωτεινό

Ξέρεις πώς λειτουργεί το φωτόσπαθο; Η βασική εταιρεία φωτόσπαθος σας μοιράζεται κάποια γνώση των φωτόσπαθων. Τα φωτεινά ελάχιστα έχουν αλλάξει τα χιλιάδες χρόνια που έχουν χρησιμοποιηθεί από τους Τζεντάι. Οι κρύσταλλοι Kyber είναι ιδανικοί για τη δημιουργία φωτόσπαθων που συγκεντρώνονται και απελευθερώνουν την ενέργεια από μια μπαταρία φωτός σε μια στενή στενή μπαταρία, δέσμη παρόμοια με λεπίδα (τεχνολογία συμπυκνωμένης δέσμης ενέργειας). Το πρωτότυπο του φωτόσπαθου είναι το αρχικό σπαθί, το οποίο χρησιμοποιεί ένα μακρύ καλώδιο για να συνδεθεί με το πακέτο της μπαταρίας στη ζώνη για να διατηρήσει την εργασία.


·Damiensaber Share Ιστορίες σχετικά με το Darth Maul και το Darth Maul

Διάσημος Star Wars εικόνα Darth Maul έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει στην αφήγηση. Στο "Star Wars: The Phantom Menace", αρχικά εμφανίστηκε ως ένας τρομερός άρχοντας Sith. Ο Darth Maul εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά των Κλώνων και των Επαναστάσεων εκτός από αυτήν την ταινία.


Δείτε περισσότερα