OM OS

DAMIENSABER Damien Tech er den største lys saber producent i Kina, med vores egen komplet saber produktionslinje, Inklusive et CNC-værksted (til fremstilling af vores metal saber hilts), en PCB-værksted (til fremstilling af vores sabel soundboards) et loddeværksted (til alle ledninger og elektroniske samlinger) og en installationsværksted (til samling af de færdige produkter). Skønt du er Jedi-fan eller Sith-fan, du kan designe dit eget brugerdefinerede lyssværd, som du vil via Damiensaber. Vi har udviklet et fantastisk OEM system, som giver os mulighed for at acceptere brugerdefinerede emballage, custom hilt designs, tilpassede soundboard modifikationer, og brugerdefinerede proffie board og indstillinger. Vi kan også tilpasse mange andre tilbehør efter anmodning. Vores distributionssystem er spredt over hele verden, med reparations- og servicecentre i de fleste lande til at understøtte vores 1 års produktgaranti. Så køb med selvtillid! Hurtig forsendelse Vi har også vores egen pakke- og rederier. Damien er en Shenzhen baseret virksomhed - som gør for hurtig forsendelse fra den nærliggende havneby Hong Kong. Forsendelser fra Hong Kong tager typisk 1-7 hverdage med ekspresskib. Dette stiger til ca. 10-30 arbejdsdage ad søvejen. Vi understøtter også drop forsendelse ordrer til utallige steder på verdensplan og udnytte de hurtigste og mest omkostningseffektive forsendelsesmetoder til vores ordrer .. Eksport til hele verden De lyssværd produceret af Damiensaber er blevet eksporteret til 126 lande eller regioner rundt om i verden, og er blevet godt modtaget af kunder over hele verden. Vores mål er “At gøre drømme om lyssværber fans til virkelighed overalt”, og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt for det.

Se mere

NYHEDER

Kend Lightsaber farve betydninger før du vælger online Custom Saberse

Farverne på lyssværd er farverige, hvilket gør det vanskeligt for mange venner, der ønsker at vælge online brugerdefinerede sabler, Men det er ligegyldigt, lad os forstå, hvad de forskellige farver på lyssværd betyder, og derefter vælge det lyssværd, der passer dig bedst.

2023-03-28 Se mere

·Hvilken Saber bruger Rey?

Som det alle ved, er lyssværd farve for Rey blå. Lukes blå lyssværd, sommetider kaldet Skywalker lyssværd, var Reys første lyssværd. Under sin kamp med Darth Vader på Cloud City, Luke Skywalker forlader dette lyssværd. Omkring tyve år efter begivenhederne i Cloud City opdagede Rey Skywalker den i en fæstning.

2023-03-22 Se mere

Grundlæggende viden om billige Custom Dueling Lightsaberse

For nylig, fandt jeg ud af, at mange venner ønsker at købe billige custom dueling lyssværd. For begyndersværdsventilatorer er omkostningseffektive brugerdefinerede lyssværd faktisk det bedste valg. Før det, lad os lære om lyssværd. Mange er nysgerrige på, hvorfor lyssværberne i filmen er farverige, og der er nogle officielle forklaringer. Kernekomponenten i lyssværdet er lyssværd krystal, som er et naturligt mineral, og farven på bladet er grundlæggende bestemt af krystallens egenskaber.

2023-03-13 Se mere

Analyse af kold viden om brugerdefinerede dueling lyssværd til indsamling.

For nylig fandt vi, at mange fans af lyssværd ønsker at vælge nogle brugerdefinerede duelsværd til indsamling, Men de ved måske ikke meget om lyssværd, så i dag vil vi tilføje nogle kold viden om lyssværd: Hvad er "lyssabers" lavet af? Og viden om "Kyber Crystal".

2023-03-13 Se mere

Den RGB lyssaber hjemmeside indfører hvad en lyssaber er

RGB lyssværds hjemmeside vil introducere dig: Lyssværdet består af en hæld og en klinge. Bladet er formet som et sværd ved en plasmamasse bundet af et stærkt magnetfelt. Den energi, der frigives fra hældet, kan foldes tilbage til grillet. Hvorfor kan et magnetfelt bruges til at "forme" et plasma?

2023-03-01 Se mere

·Damiensaber Share Stories om Darth Maul og Darth Maul lyssaber Ø·

I den foregående artikel delte vi, hvilke lyssværd Darth Maul brugte i Star Wars, og introducerede i detaljer de dobbeltbladede lyssværd, han brugte. I denne artikel vil vi fortsætte med at dele Darth Maul og Darth Maul lyssværd relaterede historier.

2023-02-23 Se mere

Baselit Lightsaber Company indfører hvordan lyssaber fungerer

Ved du, hvordan lyssværd virker? Den baselyste lyssværd virksomhed deler dig nogle viden om lyssværd. Lyssabere har knapt ændret sig i de tusinder af år, de har været brugt af Jedi. Kyber krystaller er ideelle til at skabe lyssværd, der koncentrerer og frigiver energi fra et lyssværd batteri til et smalt , Blade-lignende stråle (kondenseret energistråleknologi). Prototypen af lyssværdet er det oprindelige sværd, som bruger et langt kabel til at tilslutte batteripakken på bæltet for at vedligeholde arbejdet.

2023-02-21 Se mere

·Damiensaber Share Stories om Darth Maul og Darth Maul lyssabere >

Famous Star Wars figur Darth Maul har en betydelig rolle at spille i fortællingen. I "Star Wars: The Phantom Menace", opstod han i første omgang som en formidabel Sith-herre. Darth Maul optrådte i både Clone Wars og Rebels tv-serien ud over denne film.

2023-02-16 Se mere

Se mere