O NAMA

DAMIENSABER Damien Tech je najveća proizvođač svjetlosni saber u Kini, sa našem kompletom proizvodnje linija saber, uključujući i radničnik CNC (za proizvodnju naše metalne saber hilts), radnivnice PCB), predavanja radnivnića (za svih žina i elektronskog skupština) i radne instalacije (za skupljanja završenog proizvoda). Prepretno OEM sistem li si fan Jedi ili Sith, možete dizajnirati sopstvenog običnog svjetla kao što je volite putem Damiensabera. Razvojili smo izuzetni OEM sistem koji nam omogućava da prihvati običnom paketu, običnom dizajnima hilt, Vjene modifikacije zvuka, i obične proffiju odbora i postavke. Također možemo prijistratimo mnoge druge pristupe na zahtjev. Naša distribucijski sistem se širom svijeta, sa popravkim i uslugama u većini zemalja kako bi podržava naše 1 godine nagradu proizvoda. Zato kupite sa povjerenom! Brgu brod, imamo i sopstvenog kompanija paketa i broda. Damien je zasnovana Predvoj iz Hong Kong uzima, obično, 1-7 poslovnih dana sa ekspresnim brodova. Ovo povećava na oko 10-30 poslovnih dana na moru. Također podržamo ispuštaje naređenje brodova na bezmingkog lokacija širom svijeta i iskoriste najbrže i najkošniji efektivne metode brodova za naše naređene. Eksporta na cijelom svijetu svjetlosti koji su proizvedeni Damiensaber izvozno su na 126 zemalja ili regiona širom svijeta, i su dobro primili mušterija širom svijeta. Naš cilj je "Raiti snima obožavatelja svjetlosti svjetlosti svakoggdje", a nastavimo načesto raditi za to.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Poznati film-replica Damiensaber se trenutno prodaje

Vjeruje se da većina obožavatelja svjetlosti su u filma-replicave svjetlosne što su mnogo voliju likove iz filma. Taka, šta su film-replicaci Damiensaber trenutno dobili i šta su cijene?


Neka o funkcijom "kontrolu Motion" na naše svjetlosnim

Damiensaber je prva kompanija na tržištu koja je prilagodio kontrolu pokreta na našem bazne svjetlosnim svjetlosnima, što je veliki prostitula, odražava da su naš R&D i tehnički nivou velikih tehnika, i drugučno, realiscija kontrola funkcija pokreta zahtijeva izuzetno osjetljiva graviteta, koja je izuzetno zahtijeva za naše konfiguraciju svjetlosne hardware nastave


Često pitanja o našoj svjetlih

Ovaj članak je za onih koji susreće sa zajedničkim pitanjima kada koristeći svoju svjetlosne svilje kupeninu od nas, i podijelio smo probleme na 3 dijelove: svjetlo/vuka/Core, u kojem postoje zajedničke pitanja kao što bez zvuk, svjetlosni deviacija, ne može moć na... Da se ovaj članak će zaključiti najbrže način da riješi ove pitanja, i natyra, ako vaš pitan nije naveden ovog ili još uvijek ne možete riješiti pitanja nakon pokušavanja rješenje, osjećaje slobodno se kontaktirati nas ili vlasnik radljanja gdje je kupila svjetla.


Ja su razlike između različitih odbora svjetlosti?

I ovaj članak će vamo pomoći da riješiti većinu tog problema. Počemo od najčestog pitanja: Kove odbora prodate i šta su razlike?


Kako da aktualiste verziju Vaše Xenopixel svjetlosni odbora?

U ovom članku da va naučimo kako da aktualiti vaz verziju svog xenopixela, što je prilično lako, stvari koje vate potrebne je:


Unboking DamienSaber's High-end Lightsabera

Ahsoka u Rebels StarWars, više od decenije stariji i mnogo vještina od dana koje je borila u Clone ratovima, njenim rovima, glavi ret, i karakteristike lica su svi zatvoreni kako bi odražila znakove zrelosti kao Ahsoka. Sada na imenu kodu Fulcrum, dostave da posaje svoju pomoć u bržim Rebel Alliance. Ahsoka novi svjetlosti izbave svjetlosne bijele energetske otke. Obje Ahsoka novih svjetlosti su subtno hređene hilte i stampeni su sa dvostrukim dijamantema. Mnogo kao što je uradila tokom klona rata, Ahsoka čuva kratkih bladed saber u svom ruku dok čuva drugu u svojoj dominantni ruku.


Nenovije proizvod DamienSaber: Starkiller Crystal Chamber Lightsaber

Ovo je najnovi proizvod DamienSabera: predsjednik Crystal Lightsaber. Postoji 3 verzija odbora, koje su RGB-X, xenopixel i proffi. I jedan se pokazano na ovom post je Xenopixel verziju. Prvo, momo brzud tražimo svoj izgled.


DamienSaber's najbolja i Budgetary-Friendly Lightsabera

Želite da znati ko je naš najbolji prodaju svjetlosni? Napravili smo istraživanje o svjetlosnom je prodalali mjesec, i iznenađeno da prodaju se ududeni svake mjeseca svjetlosti, ovaj dolazi, NI. 038 RGB/Xenopixel Metal Hilt Lightsaber, FOC Heavy Dueling Lightsaber.


pogledajte više proizvoda