за нас

Damiensaber damien tech е най-големият производител на светлинни сабя в китай, със собствена пълна линия за производство на сабя, включително cnc работилница (за производство на нашите метални сабя), работилница за печатни платки (за производство на сабя сабя), работилница за запояване (за всички окабеляване и електроника) и инсталационна работилница (за сглобяване на завършените продукти). Страхотна oem система независимо дали сте вентилатор на джедаите или вентилатор на sith, можете да проектирате свой собствен светлинен меч, както искате чрез damiensaber. Ние сме разработили страхотна система oem, която ни позволява да приемем персонализирани опаковки, персонализирани дизайни, персонализирани модификации на саундтрака и персонализирани профит борда и настройки. Можем също така да персонализираме много други аксесоари при поискване. Нашата система за дистрибуция се разпространява по целия свят, с центрове за ремонт и сервиз в повечето страни, за да подкрепят нашата 1 година гаранция на продукта. Бърза доставка имаме и собствена компания за опаковане и корабоплаване. Damien е компания, базирана в шенжен-която прави бърза доставка от близкия пристанищен град хонконг. Пратките от хонконг вземат, обикновено, 1-7 работни дни с експресна доставка. Това се увеличава до около 10-30 работни дни по море. Ние също така подкрепят drop поръчки за доставка до безброй места по целия свят и използват най-бързите и най-рентабилните методи за доставка за нашите поръчки. Износ за целия свят светлините, произведени от damiensaber, са изнесени в 126 страни или региони по света и са добре приети от клиенти по целия свят. Нашата цел е „ да превърнем мечтите на феновете на светлинен меч навсякъде в реалност “и ще продължим да работим усилено за това.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Силата и благодатта на бойния светлинен меч

Бойният светлинен меч е забележително оръжие, което завладяваше въображението на феновете на междузвездни войни в продължение на десетилетия. Емблематичният му дизайн, съчетан с смъртоносната му функционалност, го прави вдъхновяващ инструмент за воини в галактиката. В тази статия ще изследваме силата и благодатта на бойния светлинен меч и неговото значение в областта на научната фантастика.


Хипнотизиращият блясък на светлинния меч rgb

В галактика далеч, далеч, светлинният меч rgb се превърна в емблематичен символ на сила и елегантност. Със способността си да излъчва спектър от жизнени цветове, това оръжие е завладяло въображението както на джедаите, така и на сит. В тази статия ще изследваме хипнотизиращия блясък на rgb светлинния меч и ще се задълбочим в значението му във вселената на star wars.


Crossguard sabers: сливане на елегантност и сила


Майсторството на двойния светлинен меч

В обширните галактики на вселената star wars, емблематичният светлинен меч е оръжие, което символизира сила, елегантност и връзка със силата. Сред различните форми и стилове на светлинен меч, двойният светлинен меч се откроява като уникален и хипнотизиращ избор. Тази статия изследва майсторството и артистичността зад притежаването на двойния светлинен меч, оръжие, което изисква умения, прецизност и дълбоко разбиране на силата.


Отприщване на силата на светлинния меч force fx

Светлинният меч force fx не е просто обикновена играчка; тя е символ на силата на джедаите, донасяйки емблематичното оръжие от междузвездни войни към живота. Това забележително творение улавя същността на светлинния меч, което дава възможност на феновете да владеят силата и да участват в епични битки. С вниманието си към детайлите и реалистичните характеристики, светлинният меч force fx се превърна в крайния колекционер за ентусиастите на star wars.


The marvel of smooth swing lightsabers: шедьовър на технологията на джедаите

Гладките люлки на люлки са революционизирали света на джедаите технологии, позволявайки на притежателите да овладеят изкуството на светлинния меч с несравнима прецизност и грация. В тази статия ще разгледаме завладяващите характеристики и механика зад тези изящни оръжия, които са се превърнали в емблематични символи на ордена на джедаите. Иновацията с гладка люлка вдъхна нов живот в битките с светлинен меч, осигурявайки на рицарите на джедаите повишено ниво на контрол и плавност в техните движения.


Иновацията на технологията proffie lightsaber в света на джедаите

В галактика далеч, далеч, емблематичният светлинен меч се е превърнал в символ на ордена на джедаите, представляващ сила, умения и самата сила. В продължение на векове светлините са изработени с точност и грижа, но зората на технологията proffie lightsaber революционизира начина, по който джедаските воини владеят мистичните си оръжия. Тази статия ще изследва иновативните характеристики на proffie lightsaber, показвайки неговите несравними способности.


Ръб светлинен меч на galaxy: запалване на силата в


Виж повече